Després de processos de reflexió, i d’acord amb la realitat dels temps i de la dinàmica col·legial, ens hem decidit per fer un gir en els llocs des dels quals fer pivotar l’atenció a col·legiades, col·legiats i ciutadania en general.

El model pel qual ens hem decantat suposa disposar de llocs ben comunicats, ajustats en les seves dimensions, en espais i amb serveis compartits. Aquesta opció suposa un estalvi econòmic que esperem poder revertir en una major i millor oferta en l’atenció i els serveis.

A més, el canvi ens esperona a seguir treballant en la generació de complicitats i connexions amb agents, entitats i institucions que, a més de profitoses per a tots, preveiem que ens permetran seguir ampliant horitzons de desenvolupament professional.

Tots els que en els darrers mesos hem estat treballant pel canvi, estem encantats amb els resultats i ansiosos per rebre les vostres visites. Qui no està orgullós d’ensenyar la seva casa nova als amics? És així com us esperem, com als amics que estem encants de rebre cada vegada que passeu a prop, quan vulgueu fer-la petar o quan ens hagueu de demanar suport o un consell. Més que mai, aquestes noves cases són les nostres (vostres) cases, i no volem altra cosa que fer-vos-hi sentir de gust.

Us hi esperem en els nostres horaris habituals o en qualsevol altre moment que us pugui convenir si ens ho demaneu. El cafè el posem nosaltres!

Delegació del CEESC a Lleida
Rambla Ferran, 32
25007 Lleida
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari d'atenció al públic:
Dimarts, de 17 a 20 hores
Dijous, de 10 a 13 hores

Delegació del CEESC al Camp de Tarragona
Cowork Tarraco
Pau Claris, 2
43005 Tarragona
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari d'atenció al públic:
Dimecres, de 17 a  20 hores
Divendres, d'11 a 14 hores