Ja podeu consultar el Catàleg de Formació i Càpsules d’aquesta primavera. Aquest quadrimestre hem programat 18 cursos i 5 Càpsules d’Educació Social.

Els cursos els classifiquem en diferents categories

  • Intervenció amb col·lectius específics
  • Eines transversals per a la intervenció
  • Coordinadors de serveis i gestió de projectes/entitats
  • Autocura

Dos d’aquests cursos, n'hi ha 2 que es duran a terme a les diferents seus i que oferim gratuïtament per a membres del CEESC, gràcies a l'acord entre el col·legi i els seus treballadors i treballadores en virtut del qual els diners descomptats dels seus sous per haver secundat diferents vagues convocades, reverteixin en les col·legiades i els col·legiats. Es tracta dels cursos "Què són els drets humans i com els puc aplicar al meu entorn?" i "Canals, eines de recerca de feina i projecte professional".

A banda hi trobareu 2 cursos subvencionats pel Consorci de la Formació Contínua de la Generalitat de Catalunya. Són "Atenció a la Diversitat TDAH" i "Atenció a la Diversitat". S’hi poden apuntar persones treballadores assalariades i autònomes de qualsevol sector o persones en situació d’atur inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya. 

En aquets catàleg augmenta l’oferta de formació que podreu dur a terme a distancia, en concret hi trobareu 6 cursos on line; i hem comptat amb la col·laboració de 3 entitats: l’Associació Arkhé, l’Escola EFA i la Plataforma/C

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia a través dels formularis de la web del CEESC.

Podeu accedir a tota la informació, també, a través de l'agenda de la nostra web.

Catàleg de Formació i Càpsules Primavera 2019