El CEESC conjuntament amb el Col·legi Oficial de Medicina de Barcelona, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, la Fundació Congrés Català de Salut Mental i la Fundació Cassià Just hem consolidat una plataforma per treballar conjuntament i de forma coordinada en l’àmbit de la infància i l’adolescència.

La plataforma té la missió d’establir un equip de treball, estable i interdisciplinari, compromès amb l’actualització de coneixements, l’intercanvi de sabers, el debat científic i la generació de propostes en tots els àmbits propis de la infància i l’adolescència: salut, escola, família, societat, etc.

Aquest treball coordinat ha estat freqüent des de 2016, quan es va crear el comitè organitzador de, primer, les Jornades sobre TDAH i, després, el cicle Més enllà del TDAH. Recentment, al març de 2019, l’exitosa organització conjunta de la Jornada: La mirada sobre l’infant: una intervenció integradora amb infància tutelada. L’experiència de Domus de Luna ha consolidat una plataforma de col·laboració estable, interprofessional, amb els objectius assenyalats.

El treball i les conclusions d'aquesta darrera Jornada són el punt de partida del treball conjunt de la nova plataforma. Us deixem els vídeos resum de la Jornada, que estan penjats al canal de Youtube del COPC: vídeo de la primera part, vídeo de la segona part.