Un any més us oferim l’oportunitat d’assistir de forma gratuïta a la Fira BizBarcelona 2019 que tindrà lloc, al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona, els dies 12 i 13 de juny.

Si esteu col·legiats o sou amics/amigues del CEESC, podeu assistir a totes les conferències, assessoraments, actes i espais, demanant-ne l’accés gratuït a través d'aquest formulari abans del 7 de juny.  Posteriorment us enviarem un codi personal per fer la inscripció telemàtica directament al saló.

Aquesta edició inclou més d'un centenar d'activitats al voltant de tres eixos: Bàsics, Creixement i Tendències. L'objectiu és ajudar i acompanyar persones amb idees de negoci en la posada en marxa dels seus projectes, contribuir al creixement de companyies ja consolidades, així com mostrar tendències socials, tecnològiques i de consum que influeixin en l'aparició de noves empreses i perfils professionals . En aquest sentit, es desenvoluparan conferències, taules rodones, tallers, entrevistes d'assessorament personalitzat, sessions de networking, entre d'altres propostes.

La Conferència sobre “Transformació digital i entorns personals” a càrrec de Genís Roca i Milagros Pérez Oliva, organitzada per l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i oberta a totes les persones col·legiades, es farà el dijous 13 de juny a les 12 h.

A més, com cada any, en el marc de BizBarcelona, la Intercol·legial organitza, el 12 de juny al matí un Networking Interprofessional. Una jornada adreçada exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l’objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci. Els professionals tindreu l’oportunitat d’entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del nostre sector i d’altres, i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats. Més informació