El passat 24 d’octubre es van commemorar els 74 anys de l’entrada en vigor la Carta de les Nacions Unides, en què queden recollits els Propòsits i Principis de les Nacions Unides (#DiaDeLaONU). Per celebrar-ho, la Unión Profesional ha publicat un Especial UP dedicat a la Mediació.

L’especial es centra en la tasca de les diferents professions per fer possible una Cultura de la Pau. Cada una de les diferents organitzacions col·legials d’àmbit estatal expliquen, de primera mà, la seva relació amb la Mediació i, per tant, el compromís assumit amb la societat en l'impuls d'una eina que busca sembrar concòrdia i pau.

Així veiem les diferents contribucions, des del dret, a la química o l’economia. I també hi ha espai per a l’educació social. A les pàgines 21 i 22 hi trobareu l'article elaborat per Francesca Ferrari, vicepresidenta del CEESC, en representació del CGCEES. L’article contribueix a visibilitzar i reconèixer l’educació social i, en aquest cas, la tasca de la nostra professió i els seus professionals en l'àmbit de la Mediació.

CONSULTA ON LINE l'Especial UP dedicat a la Mediació - Cultura del Pau

DESCARREGA l'Especial UP dedicat a la Mediació - Cultura de la Pau