Us presentem el Documental del mes de desembre: Els tomàquets escolten Wagner, una història entranyable sobre el poder de les relacions humanes i la importància de reinventar-se en temps de crisi..

Dirigit per la directora Marianna Economou, el film ens apropa a una particular comunitat de productors de tomàquets perduda en un petit poble de Grècia. És la candidata grega als Premis Oscar a Millor Pel·lícula Internacional. 

Els tomàquets tenen més bon gust si creixen amb la música de Richard Wagner? Això pensen en Christos i l’Aleco, dos cosins enginyosos que viuen a Elias, un petit poble agrícola i aïllat del centre de Grècia que està morint, com tants d’altres indrets rurals, a causa de la despoblació. Aquests dos agricultors somiadors s’uneixen a les àvies d’aquest llogarret per conrear tomàquets ecològics. Amb els seus coneixements i una mica d’ajuda de la música de Wagner, volen fer realitat el seu somni: exportar pots de tomàquet orgànic arreu del món.

A través del conveni de col·laboració amb el festival Docsbarcelona International Documentary Film Festivalel CEESC regalarem 2 entrades dobles per a l’estrena oficial del Docs Barcelona del Mes a persones col·legiades i amigues del CEESC.

Per aconseguir-les, aquest cop, només cal que ens demaneu les entrades a través del nostre compte de twitter o de facebook. 

Estrena: dimecres 4 de desembre de 2019, a les 19.30h
Lloc: Cinemes Girona, Girona, 175 de Barcelona
Preu real entrada: 6€

Més informació sobre Els tomàquets escolten Wagner.

Tràiler: