El proper dijous, 19 de març al matí, i per quart any consecutiu, la jornada Camins i perspectives mostrarà, informarà i assessorarà sobre àrees, nínxols i espais de treball de l’Educació Social, a l’Espai Jove Casa Sagnier de Barcelona.

Dirigida a estudiants d’Educació Social de tot Catalunya però, també, a altres persones interessades, el Camins i Perspectives vol ser un lloc on posar-se al dia de la professió amb una mirada àmplia a través de diversos espais integrals i dinàmics. Les persones que hi participen tenen una oportunitat única de conèixer, preguntar o debatre amb professionals i docents especialitzats.

Enguany, paral·lelament a l’espai en què, en franges de 45 minuts, s’oferirà un tractament integral de diferents àrees o nínxols de treball (protecció a la infància i l’adolescència, salut mental, mediació, escola, sense llar, joventut, gent gran, presons i treball comunitari), incorporem un nou espai d’informació sobre contractació pública, privada i del tercer sector i d'orientació laboral i professional en el món de l’Educació Social avui.

Per finalitzar la jornada, intentarem respondre la pregunta “Què vol dir activar-se, emprendre o inventar-se en Educació Social?”

Ens hi acompanyaran educadores i educadors socials en actiu, docents que fan recerca i coneixerem projectes concrets i possibles estudis posteriors al Grau d’Educació Social.

Aquesta jornada està organitzada pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya en col·laboració amb les universitats catalanes: Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat Ramon Llull - Fundació Pere Tarrés, Universitat de Vic i Universitat Oberta de Catalunya, i l’Espai Jove Casa Sagnier.

Més informació del programa i inscripcions (gratuïtes però limitades!)