Com a mesura preventiva per minimitzar la propagació del coronavirus, limitar-ne la incidència i protegir sobretot les persones més vulnerables, i seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya, la Junta de Govern del CEESC hem considerat necessari:

  • Ajornar les activitats programades per les properes setmanes, inclosa l’Assemblea General Ordinària del primer trimestre de 2020, formacions, jornades, mediacions al CEESC, reunions...  En la mesura del possible, anirem donant a conèixer les noves dates per a cada activitat.

  • La Jornada "Camins i Perspectives" queda cancel·lada fins a la seva nova edició, l’any vinent.

  • Que mentre duri l’alerta, les seus del CEESC romandran tancades i no s’hi farà atenció presencial. L'equip del CEESC segueix treballant des de casa i estarà disponible per atendre qualsevol qüestió a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 934 521 008, dilluns i divendres, de 9 a 11 del matí, i dimecres, de 16.30 a les 17.30 de la tarda.

  • La convocatòria per als Premis RetinES s'allarga fins al 15 de maig de 2020.

Així mateix, queda ajornat el Congrés Estatal d'Educació Social que s'havia de celebrar a Saragossa al mes d'abril.

Des del CEESC ens mantenim al costat dels professionals per donar-los suport i asessorar-los especialment en allò extraordinari que la situació que estem vivint pugui suposar.