Des del CEESC volem recordar que el nostre servei de Borsa de Treball segueix operatiu per atendre adequadament qualsevol possible demanda urgent de professionals d’organitzacions que continuen treballant amb la ciutadania.

  • A les entitats: si necessiteu contractar una educadora o un educador social, fem difusió a un ampli ventall de professionals col·legiats amb una experiència àmplia i contrastada. Si encara no n'heu fet servei, per utilitzar-la només cal que registreu l’entitat i posteriorment publiqueu l’oferta. Aquest servei és gratuït i podeu publicar les vostres ofertes de treball adreçades als professionals de l’educació social.

  • Als membres del CEESC: podeu buscar entre les ofertes laborals recollides a la Borsa de Treball i en rebreu un recull a través del correu electrònic. 

D'aquesta manera, contribuïm a donar resposta a les necessitats socials d’una manera professional i de qualitat. El que ara mateix no podem permetre és que es cobreixin les baixes per professionals sense qualificació o per voluntariat.

A banda del servei de la Borsa de Treball, les persones membres del CEESC podeu seguir gaudint d'aquest altres serveis del SOOP, que s'atendran on line (correu electrònic, xat o videoconferència):