El CEESC s’ha aliat amb altres col·legis professionals de l’àmbit social i amb altres agents de l’àmbit de la infància per recollir recursos i preguntes d’infants i adolescents catalans a les quals donar resposta; útils per a La mirada infantil en la crisi del Covid

Els objectius específics van dirigits a elaborar un document conjunt que, posant l’infant al centre, reculli dos vessants:

a. Donar resposta a les preguntes dels nens, nenes i adolescents des d’un vessant multidisciplinari, posant la mirada en les seves emocions i necessitats.

b. Elaborar un conjunt de recomanacions, oferint eines i recursos, en base a les necessitats que es detectin en els infants.

La voluntat és recopilar-ho en un espai web que sigui obert a tothom i estudiar de quina manera fer-ho també accessible a aquells infants que no hi tinguin un accés fàcil a través de les tecnologies. 

Inicialment s’hi han definit 5 àrees: 

  1. Les rutines diàries, el temps dels infants, com els podem ajudar a estructurar el pas de temps.
  2. Restricció en les activitats físiques i el joc, i les sortides al carrer.
  3. Dificultats per continuar els vincles amb els seus iguals: com els podem ajudar a vehicular la comunicació dels més petits.
  4. Educació, com poder continuar mantenint la seva escolarització.
  5. Gestió emocional d’aquesta situació general (sanitària, econòmica...).

Podeu fer-nos arribar les preguntes dels vostres infants, o les propostes de recursos i comentaris a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., abans de dimecres 15 pel matí.