Acte de presentació del treball guanyador de la 6a edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster

Data: 19 de novembre de 2020

Autora de la relatoria: Maria Vázquez.

El Premi Quim Grau té per objecte estimular la reflexió sobre la pràctica educativa i contribuir a la seva difusió, així com retransmetre experiències dels professionals, fet que també ajuda a la professió, ja que li permet repensar-se i, per tant, millorar. A causa de la pandèmia, a l’acte de presentació del premi d’aquesta sisena edició ens van acompanyar únicament els ponents, tot i que l’acte es va retransmetre per streaming a través de youtube.

L’acte va consistir en una primera taula inaugural formada per Antonio Rosa, Mª Rosa Monreal, Jesús Husillos, Iolanda Moragues, i Ester Sara Cabanes i Vall. Després, la Gemma Sambola, guanyadora del premi, va presentar el seu llibre. La taula professional formada per la mateixa Gemma Sambola i per Sergi Valera, Araceli Lázaro i Merche Vicent, va tancar l’acte amb aportacions i respostes a les preguntes del públic que seguia l’acte per streaming.

Descarregueu-vos la relatoria.

Mireu el vídeo de l'activitat.

El llibre, editat per Nau Llibres, ja està a la venda.