Compartir pis 65 anys després

Càpsula: Compartir pis 65 anys després

Data: 25 d'abril de 2022

Ponents:

  • Leticia Blanco García, treballadora social amb estudis de Màster en Dones, Gènere i Ciutadania, amb experiència com a integradora laboral i gent gran des de 2020. Cofundadora del projecte socioeducatiu Diver-gent(t). Gala Larxé Nieto, educadora social amb experiència professional amb infància en risc i gent gran. Des del 2016 està a Fundació Llars Compartides i des del 2021 com a educadora de reforç escolar. .

Condueix l'activitat:

  • Pep Guasch, tècnic de participació, universitats i projectes del CEESC.

Autora de la relatoria: Alba Blancafort Tantiñà.

La Fundació Llars Compartides (FLLC) ofereix una llar compartida a les persones de 65 anys en endavant que, malgrat cobrar una pensió, els seus recursos econòmics no els permeten assolir el pagament del lloguer d'un pis.

Per mitjà de l'objectiu primordial de dignificar l'envelliment de les persones grans i millorar la seva qualitat de vida, l'habitatge compartit permet que aquestes persones no se sentin soles i afavoreixen la seva autonomia personal.

En aquesta Càpsula coneixerem la missió, la visió i els valors de la Fundació Llars Compartides i donarem a conèixer el recurs a totes les persones interessades i es resoldran dubtes com ara com arriben les sol·licituds, quina mena de persones poden accedir al recurs de cohabitatge, etc.

>>Descarregueu-vos la relatoria.

>>Mireu el vídeo de la Càpsula.

>>Presentació de la Fundació.

 

Més informació:

Web de la Fundació Llars compartides.

 

Amb el suport de: