Construint comunitat: El conflicte com a oportunitat

Conferència: Construint comunitat: El conflicte com a oportunitat

Data: 7 de març de 2022

Ponent:

  • Oscar Negredo, educador social, col·legiat i membre del Col·lectiu de Professionals de la Mediació del CEESC. És coordinador del Servei de suport a les comunitats de veïns i veïnes de l’Àrea de Convivència de l’Hospitalet de Llobregat.

Amb la benvinguda i presentació de Francesca Ferrari Rebull, pedagoga en educació especialitzada. Màster en resolució i gestió de conflictes, mediació i negociació. Coordinadora del Col·lectiu de Professionals de la Mediació del CEESC.

Setena conferència del VIII Cicle de Conferències de la Comissió Intercol·legial de Sèniors 2021-2022 que porta per títol “Construint comunitat: El conflicte com a oportunitat”.

L’abordatge dels conflictes entre una comunitat (de veïns, en un poble, un barri, entre iguals..) és complex. Però el procés i l’estratègia de la resolució del conflicte fins a l’entesa final, poden restaurar, configurar o projectar uns vincles de present i de futur entre els seus membres. En definitiva, el conflicte pot ajudar a crear una comunitat allí on no n’hi havia, millorar-la o restaurar-la gràcies als acords i l’entesa.

 

>>Mireu el vídeo de la Conferència.

 

 Activitat organitzada per:

 

El projecte Sèniors compta amb el suport de: