Us mostrem els vídeos que hem realitzat per celebrar el 25è aniversari del CEESC.

Una de les activitats que hem dut a terme per celebrar el 25è aniversari del CEESC, ha estat la creació d’uns vídeos que presentessin diferents aspectes de la realitat de la professió des de les veus dels seus protagonistes.

Els vídeos, que ja s’’han pogut veure a través dels butlletins, es van rodar entre els mesos de juliol i setembre, a la Nau Bostik i a la Lleialtat Santsenca. L’acompanyament i la realització audiovisual han anat a càrrec de Càmeres i Acció i hem comptat amb la col·laboració de la Fundació Els Tres Turons per a la subtitulació.

Els col·legiats i col·legiades que participen als vídeos són Albert Font-Tarrés, Araceli Lázaro Aparicio, Elisabeth Arpal, Esther Subias Vallecillo, Fátima Cevallos Correa, Laura Fraile, Manuel Cortés, Maria Prat, Marta Pi, Miriam Carrasco, Míriam Solé, Montse Cortada, Tatiana Altimira i Yousra Touri El Mansouri.

Moltes gràcies a tothom que ha participat d’alguna o altra manera en l’elaboració d’aquests vídeos.

En aquesta llista de reproducció de youtube trobareu tots els vídeos.

 

25 anys CEESC: passat, present i perspectives de futur

En aquest vídeo l’Araceli, l’Esther, l’Albert i la Fátima ens parlen de com van entrar al CEESC, què hi van trobar, com l’han vist evolucionar i les perspectives de futur que hi tenen.

 

25 anys CEESC: l’educació social, una professió que genera canvi

En aquest segon vídeo, la Tatiana, l'Elisabeth, la Laura, la Maria i la Yousra reflexionen al voltant de la professió. Què els agrada i les motiva de ser educadores socials i què creuen que s’ha de millorar en la professió.

 

25 anys CEESC: mirades a l’actual educació social

En aquest tercer vídeo, la Marta, el Manuel, la Miriam Carrasco, la Míriam Solé i la Montse ens parlen de l’actualitat de la professió: Qui som? Quin perfil d’edat tenim? Quina mirada tenim? Com arribem als diferents àmbits? I també parlen de què els aporta del CEESC.

 

25 anys CEESC: treballant per l’educació social

En el darrer vídeo, a l’Araceli, l’Esther, l’Albert i la Fátima ens parlen d’algunes de les finalitats i funcions del CEESC que, com a Col·legi professional, treballa per l’educació social: defensa, deontologia, representació, drets.