Som el que fem per canviar el que som. Som ES. Som CEESC!

Som el que fem per canviar el que som. Som ES. Som CEESC!

El proper 2 d’octubre, coincidint amb el Dia Internacional de l’Educació Social, començarem a celebrar el nostre 20è aniversari. Els actes s’allargaran fins el novembre del 2017. L’objectiu principal que ens proposem per a aquesta fita és la visibilització i el reconeixement de l’educació social. 

Per això volem que el calendari del CEESC 2017 sigui especial. Volem seguir comptant amb la vostra participació i que sigui un calendari col·laboratiu. Volem que ens compartiu imatges i fotografies que per vosaltres representin la professió, per fer-la visible. 

Som el que fem per canviar el que som”: aquesta frase d'Eduardo Galeano serà el lema genèric del 20è aniversari. I volem que ens mostreu què és per vosaltres ser educador/ora social. 

12 de les fotografies participants il·lustraran el Calendari col·laboratiu del CEESC 2017. 

A més a més, la fotografia guanyadora rebrà una Capsa Verda de regal de la Cooperativa Fent País.

 

Com participar-hi?

  1. Fes una foto o una il·lustració que expressi què és per a tu l’educació social. 
  2. Penja-la i comparteix-la a les xarxes socials (facebook, twitter, instagram) amb amb les etiquetes #CEESC20anys i #educaciósocial. 
  3. Fes-te seguidor del perfil del CEESC a la xarxa que hagis utilitzat per pujar la fotografia.

Preferentment, s’ha  d’acompanyar  la  fotografia  d’algun  text  o  reflexió.  Si aquesta no és pròpia, caldrà afegir-ne la cita.

 

Qui pot participar-hi?

Qualsevol persona, sigui o no col·legiada del CEESC. Qualsevol organització o entitat. 

Podran  participar-hi les persones  integrants  de  la  Junta  de Govern del CEESC, de les Juntes delegades i de l’equip tècnic.  Les seves fotografies podran formar part del calendari, però no podran optar a la Capsa regal de la Cooperativa Fent País.

 

Especificacions

  • No hi ha limitació a la quantitat de fotografies publicades per participant, sigui individual o entitat.
  • Les imatges no podran  contenir  cap  contingut ni material obscè, sexualment explícit, violent, ofensiu i/o difamatori.
  • Les imatges hauran  obtingut  prèviament les autoritzacions necessàries de les persones que hi figurin, amb més raó encara si es tracta de menors.
  • El CEESC tindrà la facultat de rebutjar les imatges i missatges que no acompleixin els criteris citats en les bases. 

 

Quan?

El període de participació al concurs serà de l'11 de juliol al 5 de setembre de 2016. El CEESC  donarà  inici  al  concurs  penjant  una  imatge degudament etiquetada  amb  les etiquetes #CEESC20anys i #educaciósocial des  dels seus perfils a les xarxes socials.  El  CEESC tancarà el concurs de la mateixa manera.

 

El jurat

Les 12 fotografies que il·lustraran el calendari les triaran membres de l’equip de treball del CEESC. 

El jurat que triarà la fotografia guanyadora de la Capsa regal de la Cooperativa Fent País estarà format per cinc membres que han realitzat una tasca important dins el col·legi. 

 

Veredicte

El veredicte del jurat es farà públic durant els actes de celebració del Dia de l’Educació Social 2016, a través de la web del CEESC i dels diferents perfils del CEESC a les xarxes. S’enviarà un correu electrònic als 12 guanyadors.

 

Premis

La millor imatge s’emportarà una Capsa regal de color verd de la Cooperativa Fent País.

A més a més, un total de 12 imatges il·lustraran el calendari del CEESC 2017, que serà presentat en el marc de la celebració del Dia Internacional de l’Educació Social. Tots els col·legiats i col·legiades també el rebran via mail en format digital. 

 

Drets d’imatge

Els drets de les imatges seran propietat de l’autor/a, compartides amb el règim de copropietat que ja marca la normativa de la xarxa social en la que s’hagi penjat i compartit. Tanmateix, el CEESC podrà fer-ne usos no comercials, mencionant-ne l’autoria.