L’educadora social Neida Puig ha guanyat el Concurs #CEES20anys amb una fotografia publicada al seu compte d’Instagram i que ens diu que l’Educació Social “És observar i veure des de diferents perspectives”.

El jurat, format per 4 dels presidents/presidentes que ha tingut la Junta de Govern del CEESC en els seus 20 anys d'història, ha valorat amb unanimitat la fotografia, per la seva qualitat, originalitat i per anar acompanyada d'una frase interessant.

La guanyadora rebrà una Capsa Verda de regal de la Cooperativa Fent País.

Amb la fotografia de la Neida, i 11 fotografies més de les participants, hem confeccionat el Calendari del CEESC 2017.

Al concurs hi han participant 55 fotografies de 20 persones diferents. Mica en mica anirem compartint amb tots/totes vosaltres quines són les 11 que conformaran el calendari.
Moltes gràcies i felicitats a totes les persones que heu participat al concurs. Moltes gràcies per ensenyar-nos la vostra visió particular de la nostra professió.

“Som el que fem per canviar el que som”: aquesta frase d'Eduardo Galeano és el lema genèric del nostre 20è aniversari, que comencem a celebrar avui, Dia Internacional de l’Educació Social. Per això vam demanar que ens mostréssiu què és per vosaltres ser educador/ora social.

Encara que ja no estigui actiu el concurs, us animem a fer-nos conèixer a través de les xarxes socials què és per vosaltres ser educador/ora social. Avui podeu fer servir l’etiqueta #DiaES, #Edusoday2016 i #Thefinestjobintheworld. I durant aquest any #CEESC20anys.