El passat divendres 7 d’octubre i per segon any consecutiu, vam dur a terme l’acte “Celebrem i captem talent”, entre els actes de celebració del Dia Internacional de l’Educació Social (#DiaES). Una jornada per posar focus al nou talent de la disciplina que sorgeix arreu de les Universitats Catalanes.

La jornada, en la que van participar una seixantena de persones, es va celebrar entre un ambient emotiu, sobretot per part dels protagonistes, els i les estudiants recent graduades que van rebre el reconeixement.

Vam poder conèixer i donar veu a la majoria d’alumnes del curs 2015/2016 amb l’expedient acadèmic amb major qualificació de les universitats catalanes, que ens van parlar sobre el seu pas pel Grau i les seves expectatives de futur.

I també vam conèixer els treballs de fi de Grau amb la nota més alta de la mà dels i les estudiants, dels que volem destacar la seva qualitat.

Després, tres dels membres del grup de Sèniors del CEESC van donar la seva mirada als joves professionals, des d’una visió transversal.

Hem volgut així facilitar el contacte i les sinergies entre els agents de la professió i la disciplina, el seu passat més recent, el present i el futur.

Un cop més, moltes felicitats a les alumnes i els alumnes reconeguts pel seu TFG o el seu expedient:

Universitat de Barcelona, UB
TFG: Aicha El Mhassani i Elia Rubio  Capdevila
Expedient:   Myriam  Reyes Amador

Universitat Autònoma de Barcelona, UAB
TFG: Clàudia Gallardo Agudo

Universitat Ramon Llull-Pere Tarrès, URL
TFG: Alba Diaz Lino
Expedient: Jordi Da Silva

Universitat Oberta de Catalunya, UOC
TFG: Lluís Furió Vilaplana
Expedient: Marta Vila-Puig Morera

Universitat de Lleida, UdL
TFG: Idoya Rodes Lambea
Expedient: Laura Corbella Molina

Universitat Rovira i Virgili, URV
TFG: Albert Berna Fernández i Roser Costa Piqué Millor
Expedient: Meritxell Fernández Anguera

Universitat de Vic, Uvic
TFG: Laura Solà Quintana
Expedient: Vanessa Masó Rius

Les i els alumnes amb millor expedient acadèmic i els o les responsables dels millors treballs han rebut l’alta gratuïta durant un any com a col·legiada/col·legiat del CEESC, com a reconeixement al seu esforç.

L’acte va acabar amb l’actuació espectacular del grup musical de Los Ronderos, que ens mostraran el poder de la música com a eina d'integració social.

Enguany fa vint-i-cinc anys de la creació de la diplomatura d’Educació Social i en fa vint que es va crear el CEESC. Els actes del #DiaES han sigut el tret de sortida de la celebració del nostre aniversari, que considerem un moment important per reconèixer a totes i tots els professionals que han contribuït i contribueixen al desenvolupament de la professió a través  del CEESC; i per veure que encara ens queda molta feina per fer i moltes fites per aconseguir.

Podeu veure el resum visual de la Jornada:

Celebrem i captem talent 2016