El passat divendres, 19 de març, es va donar el tret de sortida a la candidatura d'en Rafel López Zaguirre a la Sindicatura de Greuges de Barcelona impulsada pel Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Des del CEESC pensem que des del món de l’acció social és molt el que podem aportar a la Sindicatura de Greuges de Barcelona i és per això que creiem que en Rafel, educador social, amb un coneixement profund del conjunt de l'acció social així com de les responsabilitats públiques en un Ajuntament, és la persona idònia per presentar-se al càrrec. El perfil d’en Rafel aporta una mirada nova, i l’entenem com una oportunitat de reafirmació del contingut democràtic de la institució.

Així mateix, fem aquest pas com a Col·legi per avançar en la visibilització i el reconeixement de l’educació social.

Diferents entitats de la ciutat han presentat candidats i candidates. Ara està obert un procés de suport ciutadà on es difondran les candidatures i es promourà la participació ciutadana. Fins al 19 d'abril es pot donar suport a la candidatura del Rafel sense que aquest vot impliqui un vot a favor en el procés de votació posterior. El procés d’elecció participativa ciutadana per escollir el nou càrrec a la Sindicatura de Greugues es vehicularà a través de la plataforma Decidim.Barcelona, entre el 19 d'abril al 19 de maig.

Hem creat un espai web propi per a la presentació de la candidatura on hi trobareu el perfil d'en Rafel, l'ideari i els principis inspiradors de la candidatura. Així mateix trobareu informació al voltant del procés i del calendari.

>> Presentació de la Candidatura d'en Rafel López Zaguirre.

>> Dona-hi suport individual!

>> Dona-hi suport com a entitat!

#RafelSindicBCN2021