El mes de març passat us vam informar que el CEESC i el CGCEES donàvem suport a la ILP per a una regularització extraordinària de persones estrangeres a Espanya que vol aconseguir la regularització d'unes 500.000 persones.

Aquest moviment, liderat per persones migrants, vol aconseguir, un debat social que es resolgui de forma favorable a la regularització de les persones estrangeres; els suports parlamentaris suficients per tal que la ILP sigui aprovada pel Congrés dels Diputats; un canvi de percepció sobre les persones migrants per tal que siguin considerades persones de ple dret i que no siguin vulnerabilitzades, així com aconseguir que les persones es mobilitzin i siguin protagonistes en aquest procés de canvi.

La data límit per a la recollida de signatures és el 22 de desembre de 2022. S'hi pot signar com a persona individual, a través de la platagorma Wikizens, o com a organització col·laboradora.

Així mateix, les seus del CEESC de Barcelona Girona, Lleida i Tarragona seran punts de recollida de firmes durant el seu horari d'obertura, fins al 28 de novembre.

 

>>Text legal i exposició de motius de la ILP

>>Pàgina web oficial de la ILP