Tal com vau decidir els col·legiats i col·legiades, el proper dimarts, 13 de desembre, celebrarem l'Assemblea Ordinària del CEESC en format virtual, a les 16.00 hores en primera convocatòria i a les 16.30 hores en segona convocatòria.

Per facilitar la participació de totes les persones col·legiades, l’Assemblea la farem VIRTUALMENT. Per evitar esperes innecessàries i per facilitar que l'Assemblea s'iniciï puntualment, preguem que t'hi acreditis amb antelació durants aquests dies i que, en la mesura del possible, el dia 13 t'incorporis a la plataforma virtual a partir de les 16.00 h. L’Assemblea s’iniciarà puntualment a les 16.30 h i tindrà una durada aproximada de dues hores.

En aquest enllaç trobaràs la convocatòria, ordre del dia i tota la documentació relativa a la propera Assemblea.


Com acreditar-te?

  1. Omple el formulari que trobaràs al final d'aquesta pàgina. A la casella d'Adjuntar documentació, adjunta el teu DNI o carnet col·legial.

 
Què has de fer en cas de portar vots delegats?

  1. Omple el formulari que trobaràs al final de la pàgina i marca l'opció a Portes vots delegats? i escriu el número col·legial de la persona o persones que t'han delegat el vot a la casella corresponent.
  2. A la casella d'Adjuntar documentació, adjunta el teu carnet col·legial o el DNI, així com l'imprès de delegació de vot (omplert i signat) i el carnet col·legial o el DNI de cada persona que t'hagi delegat el vot.
  3. Pots portar fins a 5 vots delegats.


Què passa un cop t'has acreditat?

  1. A partir de les 14.00 h del mateix dimarts, rebràs un correu electrònic amb indicacions tècniques i amb l'enllaç per tal d'accedir a la sala on tindrà lloc l'Assemblea. (Si no reps rebut el correu electrònic, revisa el correu brossa i marca el domini de correu ceesc.cat com a correu confiable).
  2. Obrirem la sala a les 16.00 h, i l'Assemblea s'iniciarà puntualment a les 16.30h.

 

{uniform form=38/}