Com a professional de l’educació social entenem que per a tu és important posar en valor, defensar i visibilitzar la nostra professió, mostrant quins beneficis aporta en l’atenció a les persones, als col·lectius i al conjunt de la societat, així com vetllar per les condicions de qualitat en què s'ha de desenvolupar. 

La Junta de Govern entenem que aquesta ha de ser la missió del CEESC i volem transmetre’t la importància que tu tens per a assolir-la. 

Per això, si formes part del CEESC et convoquem a participar en l’Assemblea Ordinària de desembre, l’òrgan màxim de govern del Col·legi. 

Aquesta serà la nostra primera Assemblea com a Junta de Govern actual i necessitem que sigui una assemblea participativa. Les bones intencions que ens van impulsar a formar-ne part es comencen a materialitzar i són bastides al nou Pla de Mandat 2022/26. Un document de treball que no està tancat i que volem anar revisant. Per això és important que vinguis a l’Assemblea, et volem escoltar, volem intercanviar idees, per tenir clar que compartim amb tu el rumb que estem prenent. 

Així que si tens interès a conèixer de primera mà la feina que hem anat realitzant, el nou Pla de Treball, si vols trobar el lloc des del que participar, no ho dubtis, vine a l’Assemblea i en parlem. El CEESC som totes! 

Tal com vau decidir els col·legiats i col·legiades, serà el proper dimarts, 13 de desembre, a les 16.00 hores en primera convocatòria i a les 16.30 hores en segona convocatòria. Per facilitar la participació de totes les persones col·legiades, celebrarem l'Assemblea en format virtual mitjançant la plataforma Zoom. 

Per evitar esperes innecessàries i per facilitar que l'Assemblea s'iniciï puntualment, et demanem que t'hi acreditis amb antelació durant aquests dies a través de la nostra web i que, en la mesura del possible, t'incorporis a la plataforma virtual a partir de les 16.00 h. L’Assemblea s’iniciarà puntualment a les 16.30 h i tindrà una durada aproximada de dues hores.

>> Acredita-t'hi a través d'aquest enllaç des d'avui mateix.

 

Ordre del dia

1. Temes ordinaris:

1.1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de l’Assemblea Ordinària anterior, de 18 de març de 2022.
1.2. Aprovació, si s’escau, del Pla de Treball per a l’any 2023.
1.3. Aprovació, si s’escau, de les Quotes del CEESC per a l’any 2023.
1.4. Aprovació, si s’escau, del Pressupost per a l’any 2023.

2. Precs i preguntes


Documentació per a l'Assemblea:

 

Si no pots assistir-hi, et recordem que pots delegar el teu vot i que pots fer servir tots els mitjans de contacte del CEESC per fer-nos arribar les teves inquietuds i propostes.