L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya ha comparegut davant la Comissió de Drets Socials del Parlament de Catalunya per parlar sobre la futura Llei del Tercer Sector.

En representació de la Intercol·legial hi han intervingut Xavi Campos, representant el CEESC, Pilar Morral, el COPEC i Carme Calafat, el COPC.

"El Tercer Sector del que acaba parlant és dels drets de les persones i els drets de les persones ens afecten a tots", ha defensat Xavi Campos. “Per això la Llei del Tercer Sector de Catalunya era necessària i veiem indispensable fer-hi alguns apunts per tal de fer la llei que entre tots ens mereixem".

Així, en la nostra intervenció a tres veus s’han detallat aquests apunts. La podeu veure aquí:

 

Des del CEESC fa mesos que hem treballat en aquesta proposició de llei i hem presentat les nostres esmenes. Aquesta INFOGRAFIA resumeix les Línies estratègiques que defensa el CEESC. Unes esmenes a les quals ja s'havia adherit la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial. 

Seguirem treballant per aconseguir que aquesta nova llei garanteixi uns serveis socials de qualitat, i que respongui a la llei que es mereix la nostra societat i el conjunt dels agents integrants del propi Tercer Sector.