Vam tancar l’any 2015 amb un Quaderns d’Educació Social acabat de sortir del forn. Si en sou subscriptors ja el deveu tenir a les mans.

Aquest cop en l’apartat del monogràfic s’hi desgranen diferents visions sobre “política i educació social”.  No és d’estranyar que en moments com els que estem vivint (canvis socials, polítics i econòmics constants) sigui interessant fer un nou número sobre “política” (el número 6 dels Quaderns estava dedicat a polítiques socials) per veure com han evolucionat les reflexions que es feien sobre aquest tema fa 10 anys.

Fora del monogràfic hi ha articles de temàtiques variades com el futur dels joves extutelats, l'educació social en el context de l'educació formal o la cal·ligrafia com a eina per treballar les emocions, entre altres. Voleu veure el sumari?

L'any 1997, en el seu llibre "A la sombra de este árbol", Paulo Freire ja deia que hem de saber reconèixer la realitat en la qual ens trobem, però mai ens hauríem d’acomodar en el discurs dominant. Esperem que aquest número de Quaderns ajudi a identificar en quin moment ens trobem i ens doni pistes sobre com millorar la nostra realitat.

Us deixem un tastet d’aquest número dels Quaderns. (pdf)

Si hi teniu interès, oferim la possibilitat de subscriure's-hi a totes aquelles persones que ho desitgin, estiguin o no col·legiades amb nosaltres, així com d'adquirir números solts.

Si teniu qualsevol comentari o teniu suggeriments per a propers continguts, poseu-vos en contacte amb nosaltres.