Entenem que, ara més que mai, des del CEESC el que hem de fer és estar al vostre costat; ja hem anat responent dubtes, denúncies i queixes d’alguns de vosaltres. Però també, i sobretot, hem de fer d'altaveu de la professió.

Per això fem aquesta crida. Volem saber com estàs vivint aquest moment de crisi i si el CEESC et pot ajudar. Fes-nos saber:

  • Si en el teu lloc de feina no hi ha protocols o consideres que són insuficients o erronis per continuar treballant amb totes les mesures de seguretat.
  • Si vols denunciar alguna situació.
  • Si creus que des del CEESC et podem oferir alguna cosa.
  • Si tens alguna proposta socioeducativa o organitzativa senzilla que hagi ajudat o pugui ajudar a millorar la situació en el lloc de treball concret i que es pugui compartir. Volem conèixer iniciatives, noves solucions i idees, consells i eines. Fem xarxa!

En funció de la teva demanda, et donarem resposta o derivarem la teva consulta a serveis més especialitzats. A més, farem el possible per fer sentir la veu dels professionals de l’educació social, visibilitzar com estem treballant davant la crisi i fer palès que som una professió indispensable, ara més que mai.


Omple aquest formulari i mirarem de donar-te resposta tan aviat com sigui possible.

{uniform form=22/}

Des del CEESC seguim treballant, preocupats per la salut i el benestar dels professionals de l'educació social i també de la ciutadania amb la qual treballem diàriament. 

Aquests dies hem estat reclamant a les administracions, les empreses i les entitats del Tercer Sector, l'obligació de posar tots els mitjans per assegurar la salut dels professionals que heu de seguir treballant: