Elisabet Massons

Gent gran, gerontologia
Col·legiada 2637

Diplomada en Educació Social. Postgrau de Gestió de Residències i Serveis per a la Gent Gran per la URL. Postgrau en Psicogeriatria i Màster en Gerontologia Social.

La seva carrera professional ha estat orientada en la gestió i direcció de residències geriàtriques fins a la seva jubilació. Va formar part de la Junta d'ACRA (la patronal de residències geriàtriques i serveis socials per a gent gran) durant 8 anys.

Francesc Xavier Brú

Comunitat, salut,
drogodependències, prevenció

Col·legiat 545

Diplomat en Psicologia i habilitat com a Educador Social pel CEESC. Especialitzat i implicat també, en diverses organitzacions d’àmbits en la prevenció i comunitaris. Ha estat més de 25 anys coordinant programes de sensibilització, prevenció i informació per al Departament de Benestar i Família i de la direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques de la Conselleria de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

També té experiència contrastada en formació i docència relacionada amb drogodependències i salut.

Francesca Ferrari

Intervenció terapèutica socioeducativa,
inserció sociolaboral i mediació.
Gestió d'equips i entitats

Col·legiada 1145

És Llicenciada en Ciències de l’Educació, Pedagogia Terapèutica per la Universitat de Barcelona, el 1986. Cursos de Doctorat en Pedagogia “Mètodes d’investigació i Diagnòstic. Investigació Avaluativa en Educació”: 1986 - 1987. Títol de Suficiència Investigadora. Postgrau en Musicoteràpia 1992 “Assistència a la Família y el seu tractament” 1991. Logopèdia i Psicomotricitat 1993. Màster en Gestió i Resolució de Conflictes: Mediació y Negociació: Universitat de Barcelona- 2000. Postgrau en Direcció i Gestió d’Organitzacions no lucratives: Pere Tarres, 2006 – 2007. I Màster de Dirección en Recursos Humanos. EFEM (Madrid), 2013.

És mediadora especialitzada en els àmbits del Dret Civil i Dret Familiar i membre activa del CEESC.

Imma Jeremías

Infància i famílies
Col·legiada 426

És diplomada en Educació Social per la Universitat de Barcelona (1997) i té el curs superior de segon grau d'Educació Social de la Universitat de Barcelona (1999).

Amb un postgrau en Acolliment Familiar (Universitat Ramon Llull, 2000), la seva trajectòria professional ha estat especialitzada en infància i família.

Jordi Casanovas

Joventut
Col·legiat 3815

És diplomat en Ciències Socials per l'ICESF (1978), i llicenciat en Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona (1980).

L'any 1981 estudia el curs de Pedagogia del Lleure i Animació Sociocultural (Escola de Minyons Escoltes), i el 1990, un postgrau en Educació Social a la Universitat de Barcelona.

Va ser director de l'IMAE de l'any 1982 al 1983 i tècnic de joventut de l'Ajuntament de Barcelona durant 30 anys. Va participar en l'elaboració del primer Pla de Joventut de Barcelona.

Joseba Jokin

Educador de carrer
Col·legiat 194

És tècnic especialista en Adaptació Social (Flor de Maig, 1984) i diplomat en Treball Social per la Universitat de Barcelona (1995). Va ser convalidat com a educador social per la UAB l'any 1996.

La seva trajectòria professional s'ha centrat en el treball amb joves en risc d'exclusió social i/o amb problemes d'addiccions (1985-1992). En l'actualitat, treballa a presons.

Juanje Guerrero

Medi obert

Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona (1980). Va ser habilitat com a educador social l'any 1996. Especialitzat en treball comunitari, va treballar com a educador de carrer a l'Ajuntament de Badalona durant 32 anys (del 1980 al 2012), tractant temes de drogodependències i absentisme, principalment.

En l'actualitat continua amb la seva feina com a voluntari a la Fundació Ateneu de Sant Roc.

Julio Martínez

Economia social, inserció laboral
Col·legiat 3920

Formació en Enginyeria i Sociologia, Educador Social expert en Economia Social, Centres Especials de Treball i Empreses d’Inserció amb una extensa experiència com a Fundador i Director del Grup Can Ensenya (1984-2010), vicepresident de FESALC (8 anys), president de l’Associació per el Desenvolupament de l’Economia Social (4 anys). Membre fundador del Fòrum de la Economia Social i impulsor de la Confederació de la Economia Social de Catalunya. A l’actualitat, és president de FECETC, la Federació Empresarial de Centres Especials de Treball de Catalunya.

Mercè Òdena

Discapacitat
Col·legiada 1448

Es especialista en suport sociosanitari de grans discapacitats. Va obtenir el títol de Educadora Especialitzada a la primera Escola d’Educadors al any 1975 a la UAB i els anys següents va col·laborar en seminaris i docència amb Toni Julià. Des de 1981 al 1990 va treballar com professora al Centre de Formació de E. E."Flor de Maig".

L'any 1992 es va habilitar com Tècnic Especialista en Adaptació Social. Impulsa la Cooperativa que crea la Institució Balmes de Sant Boi, Centre d'Educació Especialitzada, on treballa des de l’any 1976. També des del 1995 és membre del patronat i del consell executiu de la Fundació Cassià Just.

Pepi Borràs

Infància i adolescència en risc
Col·legiada 1240

És mestra i psicòloga, llicenciada en Filosofia i Lletres, a la secció de Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (1975). Va ser habilitada com a educadora social l'any 1996.

Ha treballat com a educadora social a CRAE de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència des del 1984 fins a l'actualitat.