Informe: L'Educació Social enfront i després de la COVID-19

L'Informe l’'Educació Social enfront i després de la COVID-19, es va realitzar durant el mes de maig de 2020, a partir de les dades recollides en un qüestionari obert, per saber com estava afectant la crisi sanitària de la COVID-19 als professionals de l’educació social.

L'any 2020 la pandèmia de la COVID-19 ens ha impulsat a centrar la nostra consulta anual al voltant de com ens ha afectat aquesta crisi sanitària, com ens hem adaptat a les diverses mesures dictades per les administracions públiques, i quines són les principals preocupacions i necessitats que se’ns presenten a curt i mig termini.

Aquesta crisi sanitària ha esdevingut, també, social i econòmica i, tot i que sabem que encara té, lamentablement, recorregut, hem volgut copsar quin ha estat el seu primer impacte. Amb això volem contribuir a definir quines mesures cal aplicar per seguir-hi fent front i, en concret, com ho hem d’encarar els professionals de l’educació social.

L’informe es fonamenta en les 627 respostes de professionals al qüestionari on line posat a disposició entre el 7 i el 24 de maig de 2020, principalment, a través dels canals i xarxes socials pròpies del Col·legi.

Hem seguit treballant durant l’estat d’alarma? Com? Hem rebut els EPI adequats? Han viscut de manera diferent la crisi els treballadors del sector públic i del privat? Quines emocions hem experimentat els professionals durant la pandèmia? En quin grau creiem que afectarà la crisi en un futur immediat? Com valorem la gestió que n’han fet les administracions públiques? I el CEESC?

Descarregueu-vos i llegiu l'Informe complet.