Ser o no ser educadora o educador social a Justícia

Càpsula: Ser o no ser educadora o educador social a Justícia

Data: 15 d'abril de 2021

A càrrec de: Mª Tura Benítez Comas, psicòloga a la Unitat de Programes d’Atenció Especialitzada de la Subdirecció General de Programes de Rehabilitació i Sanitat (Departament de Justícia) i membre de l’equip que ha fet la recerca. I Ignasi Jambrina Gato, cap de la Unitat de Formació Contínua en Execució Penal (CEJFE) i un dels principals responsables de l’elaboració de la guia per competències dels educadors i educadores socials.

Autora de la relatoria: Maria Vázquez.

El passat 5 de març el Departament de Justícia va organitzar una jornada on presentava un estudi amb les característiques que hauria de tenir un possible candidat d’educador/a social Justícia Juvenil (actituds, aptituds, habilitats, dimensions de personalitat, etc.), aquelles que són necessàries per desenvolupar de manera excel·lent les funcions definides del lloc de treball.

En aquesta Càpsula des del Departament de Justícia ens van presentar les opcions de treball a serveis i recursos que es deriven per a educadores i educadors socials, així com les competències ideals per a aquests llocs de treball.

Descarregueu-vos la relatoria.

Presentació del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE).

Mireu el vídeo de la Càpsula.

Amb el suport de: