La praxi de la mediació, encerts i reptes. Reflexió entorn del primer any de l’obligatorietat de la sessió prèvia

Càpsula: La praxi de la mediació, encerts i reptes. Reflexió entorn del primer any de l’obligatorietat de la sessió prèvia

Data: 18 de gener de 2022

Càpsula organitzada pel Col·lectiu de Professionals de la Mediació.

Ponents:

  • Josep Fité, mediador i tècnic del centre de Mediació.

Condueixen l'activitat:

  • Francesca Ferrari Rebull, pedagoga en educació especialitzada. Màster en resolució i gestió de conflictes, mediació i negociació. Amb especialització en mediació familiar i en dret civil no familiar en el Registre de Mediació de Catalunya. Ha portat medicacions en habitatge i conflicte d’empresa. Màster en Direcció Recursos Humans i Màster en Direcció i Gestió d’ONG. Debuta amb el projecte “Somia”, dins l’àmbit de la mediació.
  • Eva Alonso, educadora social i mediadora. Membre del Col·lectiu de Professionals de Mediació del CEESC.
  • Francesc Reina, pedagog, educador i mediador. Treballador en diferents àmbits dins de Serveis Socials. Ha desenvolupat projectes de mediació Municipal. Docent universitari. Actualment tècnic en participació ciutadana duent a terme tasques de suport al teixit associatiu.
  • Oscar Negredo Carrillo, coordinador dels serveis de mediació comunitària i dels serveis de suport a les comunitats de veïns i veïnes de l’Hospitalet de Llobregat. És educador i pedagog social. Postgrau en gestió de conflictes públics i mediació comunitària. Màster en gestió pública. Formador en temes de mediació per UdG i UOC.

Autora de la relatoria: Mònica Degràcia Gibert.

Als espais del CEESC s’ha obert un diàleg sobre la mediació i els seus reptes, entorn de la revisió dels seus principis. Sota el títol “La praxi de la mediació, encerts i reptes: Una bona xarxa de referències reflexives” donem espai i paraula als professionals de la Mediació del CEESC, persones impulsores i pioneres en mediació.

Aquesta Càpsula està enfocada a entendre la nova Llei 9/2020 de mediació, per què va aparèixer i, sobretot, per entendre el sentit d’aquesta nova mesura. Des del CEESC tornem a convidar els mediadors professionals i col·laboradors del col·lectiu de mediació del CEESC, per tal que resolguin tots aquests nous dubtes.

Descarregueu-vos la relatoria.

Mireu el vídeo de la Càpsula.

 

Amb el suport de: