Fem uns ColzES! Celebrem que tornem!

El 2 d’octubre celebrarem de forma especial el Dia Internacional de l’Educació Social amb converses, un taller familiar, teatre de moviment, música en directe i un dinar popular. Totes les educadores i els educadors socials d’arreu de Catalunya hi esteu convidats. Podeu venir sols, acompanyats, en família...

Comença el curs i, després de tenir un 2020 i quasi part del 2021 en blanc pel que fa a activitats presencials, escollim el Dia Internacional de l’Educació Social (2 d’octubre) per tornar per la porta gran. Després d’un any i mig de pandèmia mundial, toca recobrar la xarxa i “fer uns ColzES” amb les col·legues i els companys de professió i, si voleu, podeu fer-ho en família, en un ambient distès, agradable i en un escenari sorprenent, a la Nau Bostik del barri de la Sagrera de Barcelona.

Amb ColzES volem distreure’ns i alhora agafar idees, aire, energia i empenta per afrontar un nou curs difús i ple d’incògnites.

PROGRAMA

Data: Dissabte, 2 d'octubre, de 10.00 a 17.00 h.
Lloc: Nau Bostik. Carrer Ferran Turné, 1-11. Barcelona.
Obrim portes: A les 10 de matí

 

10:30 - 11:15

I si parlem... d'Educació Social?

"I si parlem..." és un podcast itinerant de converses curioses sobre temes diversos de Ràdio Intermitent. En aquest cas, parlarem de la siutació de l'Educació Social en el context pandèmic i dels reptes que tenim i de la necessitat de qüestionar-nos la professió mitjançant la reflexió, l'escriptura i la publicació.

Amb: Alba Fernández Pous (Les vides blaves, Triangular Edicions 2019), coneguda a twitter com @LaPous; Asun Llena Berñe, cap de secció d'Educació i Comunitat a la Universitat de Barcelona, membre del Consell de Redacció dels Quaderns d'Educació Social; Ferran Castellarnau Fort (Relats d’un educador social, Descontrol 2020), i David Vázquez (La mirada horitzontal, Triangular Edicions 2021).

Acte conduït per en Joan Gener, membre de L'Eixida de Ràdio Intermitent, educador social i coordinador del Consell de Redacció dels Quaderns d'Educació Social del CEESC.

 

11:00 - 12:00

Taller de manualitats per a famílies - ACTIVITAT ANUL·LADA

Descobreix amb la teva família tot el que pots arribar a fer amb només paper i tisores. Una hora de descoberta

Amb Mireia Carbonell.

 

 

 

11:30 - 12:20

Vitamina Aire. Teatre moviment

Projecte guanyador de la Sos Cultura de la Fundació Carulla, estrenat al Festival FAACCC. És el resultat de mesos de treball amb 10 mestres que han expressat i donat forma a les seves inquietuds, pors i desitjos d’educar en l’era pandèmica. De Sisme creatiu.

 

 

12:30 - 13:45

Concert de Micu

Rumba catalana. “Miquel Rodergas, més conegut com a Micu, interpreta la rumba catalana amb un toc molt personal, explora nous camins i s'obre a nous estils com el funk, el reggae i el rock.” (Acelobert). Micu vindrà a ColzES acompanyat de la seva banda.

 

 

14:00*

Paella de verdures del Menjador de Ca la Rosa

Cooperativa de treball del barri de la Sagrera i iniciativa social sense afany de guany que vol ser un referent en el menjar de qualitat.

 

 

 

17:00*

Tancament de ColzES

*A la sobretaula de ColzES deixarem un micro obert amb la possibilitat que ens expliquis la teva anècdota, un acudit... o fins i tot i si t'animes, el teu xou o un monòleg. Només cal que ens ho facis saber a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o ens truquis al 934 521 008.

 


Durant tot el dia: A la sala cinema es projectaran diferents vídeos sobre el 25è aniversari del CEESC.

La Bostik tindrà el servei de bar obert tota la jornada.

S’aplicaran les mesures convenients que dictaminin les autoritats sanitàries en motiu de la COVID-19.

PREUS:

Les activitats són gratuïtes.

Si et quedes a dinar:
Membres del CEESC (i acompanyants): 10€
Altres: 15 €

COM ARRIBAR-HI:

Nau Bostik, Carrer Ferran Turné, 1-11 (barri de la Sagrera, Barcelona)
Tren: La Sagrera-Meridiana
Metro: L1 Sagrera
Bus: 34, B24

Inscripcions en aquest enllaç.

--

>>Cartell de ColzES

>>Consulta el programa complet d'actes i activitats del 25è aniversari del CEESC

>>On voldries que fos el col·lectiu professional dels educadors i les educadores socials d'aquí a 25 anys?

 

--

A més a més: