El 20 d’abril es va celebrar un Camins i Perspectives diferent. Durant quasi tot el dia, de 9.00 a 19.00h i en format virtual, a causa de la situació sanitària, es van mostrar fins a vuit àmbits de treball de l’Educació Social i es va reservar un espai especial per informar sobre l’oferta de treball actual, la contractació pública i treball a empresa i al tercer sector i les maneres d’activar-se o d’emprendre a través de la professió.

Aquest format diferent, el virtual, va donar peu a que més estudiants i altres professionals d’arreu del país poguessin connectar-se -s'hi van connectar un total de 284 persones amb una audiència mitja a cada espai de 64- i informar-se, preguntar o resoldre dubtes sobre la situació laboral i professional actual de l’Educació Social.

Podeu consultar els vídeo-podcasts sencers de cada àmbit professional i l’espai d’informació actual sobre la professió:

Volem donar les gràcies a l’interès de totes aquelles persones que van connectar-s’hi i sobretot, a l’esforç i dedicació de les 18 professionals i docents que van fer-ho possible.

Informació del programa i els ponents del Camins i Perspectives 2021

El Camins i Perspectives es una jornada on posar-se al dia de la professió amb una mirada àmplia a través de diversos espais integrals i dinàmics. Les persones que s’hi apunten tenen una oportunitat única de conèixer, preguntar o debatre amb professionals i docents especialitzats en els àmbits professionals que s'hi presenten.

La jornada està organitzada pel Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya en col·laboració amb les universitats catalanes: Universitat de Lleida, Universitat Rovira i Virgili, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat Ramon Llull - Fundació Pere Tarrés, Universitat de Vic i Universitat Oberta de Catalunya.

Més informació: