L’any passat el CEESC ens vam adherir a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) per garantir la destinació d’un mínim del 6% del PIB català al sistema educatiu, conjuntament amb diverses entitats educatives.

Aquest mes de febrer vam entregar al Parlament de Catalunya més de 50.000 signatures recollides i certificades per l’Idescat. La Mesa del Parlament haurà d’iniciar el procediment de debat parlamentari de la ILP. Un procediment que les entitats adherides estem convençudes que ha de concloure amb l’aprovació d’una llei que permeti garantir els recursos necessaris per a l’educació.

Ara és el moment d’enviar un missatge clar als diferents grups parlamentaris que surtin de les properes eleccions catalanes. Si ja es va fer partícips a tots els ajuntaments de Catalunya, impulsant mocions pel 6% als municipis catalans, ara les entitats promotores fem una crida als Consells escolars

Demaneu que a la propera reunió del vostre Consell Escolar de Centre s’afegeixi un punt a l’ordre del dia per tal d’aprovar la “Declaració en suport de la ILP del 6%”  (volem6percent.cat). Un cop adherits, només cal que envieu un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. explicant-nos que el vostre Consell Escolar ha aprovat donar suport al 6% per a l’educació. 

L’educació no pot seguir sense els recursos necessaris. Amb cada consell escolar de centre que se sumi, la nostra demanda serà més forta i el nostre missatge més clar.

Com més siguem, més força tindrem! Tindrem el 6%!

 

Emmarcat en la campanya Volem el 6% per a Educació, el proper 7 de maig tindrà lloc un debat amb els diferents partits polítics en què es parlarà sobre els compromisos de futur per a l'educació a CatalunyaHi seran presents representants de PSC, ERC, Junts, CS, Comuns, PP i CUP.