El passat divendres 24 de març  es va celebrar l’Assemblea Ordinària del CEESC, en què van participar 56 persones col·legiades. 30 de manera presencial i 26 delegant el seu vot.

Durant l’assemblea es van aprovar:

A més dels acords presos, es va parlar d’altres temes. D’entre els que destaquem:

  • Activitats dels col·lectius professionals del CEESC
    Els membres dels col·lectius professionals del CEESC van fer la presentació del seu grup a la resta d'assistents a l'Assemblea. Vam conèixer la feina dels col·lectius de Mediació, Medi obert, Educadors socials a les dependències policials, Reconeixement del caràcter pedagògic de l'Educació Social en situacions de reforç escolar, Persones sense llar, Protecció a la infància i l’adolescència, Gent Gran i Educació social i escola. Trobareu més informació aquest enllaç.

  • 3r Concurs de Contes per educar en valors. Coneix els teus drets
    En Rubèn Fornós, president de la delegació del CEESC de Girona, va explicar que s'ha convocat la tercera edició del concurs de contes per educar en valors. HI trobareu les bases de participació en aquest enllaç.
  • Concurs RetinES
    La Begoña Escribano va explicar que s'ha rebut molt material per a la 3a edició dels Premis RetinES i que la qualitat del material és excel·lent. Podeu veure els vídeos publicats en aquest enllaç.

  • Actes del 20è aniversari del CEESC
    La Míriem Solsona, vicepresidenta del CEESC i comissionada del 20è aniversari, va presentar els actes de celebració de l'aniversari que se celebraran durant l'any 2017:
    • Fem visible l'Educació Social. Volem que l'Educació Social sigui visible a la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure més gran del món. Per això necessitem la implicació de tothom. Se celebraran tallers on s'explicarà el funcionament de la Viquipèdia.
    • Debats territorials. De moment, hi ha tancat el de Tortosa, el proper 26 d'abril, en què es parlarà d'acompanyament socioeducatiu.
    • Gran Gala de l'Educació Social. Tindrà lloc el dia 17 de novembre. S'hi presentarà el número 19 dels Quaderns d'Educació Social i un vídeo sobre els 20 anys del CEESC.