EDUCA AMB L'ART: OBJECTES I MEMÒRIA | Formació de teatre d'objectes al Teatre Lliure

EDUCA AMB L'ART: OBJECTES I MEMÒRIA | Formació de teatre d'objectes al Teatre Lliure

Data: Dissabte, 1 de juny, a les 10.00 h.
Lloc: Teatre Lliure de Montjuïc. Plaça Margarida Xirgu. Barcelona.

Curs 2023 - 2024 - En òrbita

La Fundació Joan Miró, en col·laboració amb el Museu Picasso i Apropa Cultura organitzem una formació dins del curs Educa amb l'Art 23/24 "En Òrbita". A les sessions del curs posarem en pràctica la nostra creativitat per relacionar-nos, conèixer-nos i celebrar-nos, mentre ens desplacem pels universos quotidians a l'encontre d'eines i aprenentatges que ens aportin salut i connexió.

La formació s'adreça a professionals de l'acció social i educativa. No és necessari tenir coneixements artístics, només ganes de gaudir i compartir!

Objectes, memòria i teatre. Eines per a la creació de teatre d'objectes

En aquest taller investigarem el potencial biogràfic dels objectes com una estimulació per a la creació partint d'algunes premisses del teatre d'objectes.

Veurem alguns principis bàsics de la poètiques teatrals que tenen els objectes protagonistes i s'oferiran estratègies compositives a partir de les imatges que ens aporta la pròpia memòria de les coses i les relacions afectives que tenim amb elles.

>>Objectes i memòria | Formació de teatre d'objectes al Teatre Lliure

---

Tenim 5 entrades gratuïtes per a membres del CEESC. Per gaudir de la gratuïtat, poseu "CEESC" al final de l'apartat 'Per què vols fer aquest curs?' en el moment de fer la inscripció.

Informació bàsica

Inici de l'activitat 01-06-2024 10:00
Localització Barcelona