CÀPSULA A DISTÀNCIA: Integrem històries amb l’acolliment familiar

CÀPSULA A DISTÀNCIA: Integrem històries amb l’acolliment familiar

Data: Dimarts, 9 d'abril, a les 18.00 h
Lloc: A distància. Rebreu l'enllaç per accedir a la Càpsula un dia abans de l'inici de l'activitat.

INSCRIPCIONS TANCADES

L’acolliment familiar és una nova oportunitat per a aquells infants i adolescents que es troben en situació de desemparament per part dels seus tutors legals i queden sota les funcions tutelars de la DGAIA.

A través de les famílies d’acollida es promou el dret de créixer en família, ajudant els nens i nenes a desenvolupar-se en un lloc segur on puguin seguir sent infant, sense perdre la referència i relació amb la seva família d’origen.

La Fundació IRES ens obre les portes per acompanyar les famílies que estan disposades a oferir la seva ajuda i la seva llar per a transformar una situació de vulnerabilitat en una nova oportunitat de canvi i construir junts i juntes una cultura de l’acolliment.

El seu servei d’Acolliments i Adopcions està acreditat com a Institució Col·laboradora d'Integració Familiar (ICIF) de l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció (ICAA) de la Generalitat de Catalunya. 

En aquesta Càpsula compartirem la nostra experiència en el treball amb els infants i les seves famílies d’acollida, posant l’accent en els moments claus de transició per cuidar l’impacte que aquests poden generar en l’infant. Així mateix, farem un pinzellada de les situacions que han d’afrontar aquests nens i nenes i com els podem ajudar, cadascú des del seu rol, a construir un camí de resiliència en el que puguin confiar en les seves capacitats i en el seu futur.  

A càrrec de: Núria Morer, educadora social del Servei d’Acolliment Familiar de la Fundació IRES. Fabiola Espinosa, psicòloga del Servei d’Acolliment Familiar de la Fundació IRES.

INSCRIPCIONS TANCADES

Un projecte social de:

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

Amb el suport de:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 09-04-2024 18:00
Finalització de l'activitat 09-04-2024 19:30
Localització En línia