CURS ON LINE: Coeducació i acolliment en centres de protecció a la infància i l’adolescència (permanent)

CURS ON LINE: Coeducació i acolliment en centres de protecció a la infància i l’adolescència (permanent)

Durada: 12 hores. Sense horaris preestablerts.
Inici: No hi ha dates específiques per accedir-hi. Es pot iniciar en qualsevol moment.
Lloc: A distància.

Com afegim la perspectiva de gènere a l’acció social des dels centres de protecció a la infància i l’adolescència? Què vol dir? Com m’afecta a mi? Com em relaciono? Com s’estructuren els espais? Com afecten els mandats de gènere a qui conviu als centres? Aquesta formació pretén introduir els conceptes sexe i gènere a l’atenció residencial a infants i adolescents per tal de prendre consciència i desenvolupar accions crítiques i transformadores que possibilitin espais de llibertat i no de manteniment d’estructures de poder i estereotips.

Objectius

  • Conèixer com els conceptes sexe i gènere interactuen amb l’atenció residencial a infants i adolescents.
  • Pensar al voltant dels espais d’interacció dels conceptes sexe i gènere per tal de desenvolupar acció social crítica.
  • Accionar espais per tal de treballar amb perspectiva de gènere segons l’etapa madurativa.

A càrrec de: Jorge Moreno, educador social, col·legiat 9464. La seva trajectòria professional està vinculada al treball amb famílies, infants i adolescents en risc d’exclusió des de l’àmbit residencial, a l’atenció i recuperació de víctimes de violència masclista i a la formació en temes de gènere i sexualitat.

Inscripcions en aquest enllaç.

El present curs és de modalitat online oberta, consta de 12 hores lectives realitzades a partir de la lectura de documents teòrics, junt amb la realització d’una activitat final i un test autoavaluable. L’avaluació del curs consta de l’activitat final i del test autoavaluable. Un cop aprovades aquestes dues activitats es tramitarà el certificat online d’aprofitament corresponent.

Condicions del descompte per a membres del CEESC

El CEESC ha arribat a un conveni amb Arkhé en virtut del qual els col·legiats i col·legiades del CEESC gaudeixen d'un descompte en el preu dels seus cursos. Nosaltres us en destaquem els que creiem que poden ser del vostre interès, però el descompte s'aplica a tota la seva oferta formativa que trobareu en aquest enllaç.


Curs certificat per:

En conveni amb:

Informació bàsica

Inici de l'activitat 30-06-2024
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 45 €
No col·legiats/ades: 60 €
Localització En línia