CÀPSULA PRESENCIAL: Els habitatges cooperatius, la nova forma de viure en comunitat

CÀPSULA PRESENCIAL: Els habitatges cooperatius, la nova forma de viure en comunitat

Data: Dijous, 8 de febrer, a les 18.00h.
Lloc: Seu del CEESC a Barcelona. Carrer Aragó, 141-143, 4a planta
Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

A través d’una nova mentalitat en la forma de viure en comunitat, neixen els habitatges cooperatius. A partir de l’objectiu d'estalvi econòmic, capacitat de presa de decisions, personalització i sostenibilitat, es creen aquests habitatges que promouen una vida més assequible i solidària per als seus inquilins.

Sense perdre la privacitat, es forma part d’una comunitat que comparteix espais comunitaris i s’organitza de manera autònoma i democràtica, per tal de millorar la qualitat de vida de les persones que decideixen compartir aquesta experiència.

COL·LAB és una organització nascuda l’any 2015 que es dedica al desenvolupament dels habitatges cooperatius a Catalunya. A través dels seus valors socials i ètics ens presenten aquesta iniciativa innovadora i resolutiva per a crear un nou pensament de la vida en les llars.  

En aquesta Càpsula tindrem l’oportunitat de saber molt més sobre aquesta nova era col·laborativa i els seus habitatges que permeten viure de manera social, flexible, assequible i ètica.

A càrrec de: Ana Fernández, arquitecta i coordinadora de COL·LAB

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

Un projecte social de:

---

Et recordem que que una activitat sigui gratuïta no vol dir que no tingui valor. Des del CEESC hi invertim recursos humans i econòmics per dur-la a terme, així que si us hi apunteu, però finalment no podeu venir, aviseu-nos, si us plau. La vostra plaça pot anar a alguna altra persona interessada. 

Amb el suport de:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 08-02-2024 18:00
Finalització de l'activitat 08-02-2024 19:30
Localització Barcelona