Des del CEESC hem engegat la Campanya “L’educació social suma a l’escola”, per la plena incorporació de la figura de l'educador social als centres educatius.

L’objectiu de la campanya és fer pressió al Govern perquè faci efectiva la incorporació de la figura de l'educador social a l'escola. I, a banda, donar a conèixer la feina que pot desenvolupar aquesta figura dins l’àmbit de l’educació formal.

Fins ara el Govern, a través del Departament d'Educació, amb el Conseller Josep Bargalló al capdavant, han ignorat sis anys de reivindicació des del CEESC i 4.000 suports al manifest per a la incorporació de la figura de l'educadora i l'educador social als centres escolars.

Tot i que el passat 18 de juny, el Parlament va aprovar dues mocions on es demana la incorporació de la figura de l’educador/a social als centres educatius de primària i secundària per al curs 2020-2021, sembla que el Departament d'Educació no està treballant per fer-ho del tot efectiu.

Amb la Campanya demanem el suport de tota la comunitat educativa, perquè l'Educació Social suma a l'escola. Oferim informació i materials gràfics per tothom que els vulgui utilitzar per fer soroll i aconseguir, per fi, que els educadors i les educadores socials siguem presents a les escoles.

www.ceesc.cat/sumemalescola