Amb el suport de la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats seguirem treballant per aconseguir que aquesta nova llei garanteixi uns serveis socials de qualitat.

La Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial s’ha adherit a les esmenes a la proposició de Llei del Tercer Sector que el CEESC ha treballat i presentat.

Podeu consultar aquestes esmenes al document Aportacions del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya al projecte de Llei del Tercer Sector Social de Catalunya. I també podeu consultar l’argumentari en què es fonamenten, en el document Consideracions essencials per a una futura llei del Tercer Sector Social de Catalunya.

Hem preparat també aquesta INFOGRAFIA que resumeix les "Línies estratègiques que defensa el CEESC" i a les quals ara donen suport la resta de col·legis que formem part de la Sectorial.

El CEESC ja va presentar aquestes esmenes durant el mes de febrer a la comissió de Drets Socials del Parlament de Catalunya i les hem fet arribar als grups parlamentaris ERC, Junts per Catalunya, CUP-NCG i En Comú Podem, així com a la Taula del Tercer Sector i a La Confederació, i als Sindicats CNT, Intersindical, CCOO i UGT. Ara, amb el suport de la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial seguirem treballant per aconseguir que aquesta nova llei garanteixi uns serveis socials de qualitat, i que respongui a la llei que es mereix la nostra societat i el conjunt dels agents integrants del propi Tercer Sector.