Col·legiació

Em puc desgravar la quota col·legial?

Sí, però cal tenir en compte la següent informació: En cas que estiguis inscrit a la borsa de perits judicials…

Sí, però cal tenir en compte la següent informació:

  • En cas que estiguis inscrit a la borsa de perits judicials o en registre de persones mediadores del Centre de Mediació de Catalunya, pots incloure la quota col·legial a la casella [0015].
  • Si treballes com a autònom/a pots incorporar la quota en la casella [0202].
  • Si no compleixes amb cap d’aquestes opcions anteriorment mencionades, et pots desgravar la quota com a donació a entitats que fomenten l'ús de la llengua catalana, ja que el CEESC forma part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana. En aquest cas pots incloure el 15% de la quota, amb el límit del 10% de la quota integra autonòmica [casella 1001]

Atenció: les persones mediadores, perits judicials i autònoms, no es poden desgravar la quota com a donació, ja que la despesa de la quota col·legial és deduïble de la seva activitat professional i, per tant, no es pot aplicar la donació com a desgravable, ja que obtenen una contraprestació.

Posted 1 year agoby sort

Em vull col·legiar. Com ho puc fer?

>>Omple aquest formulari i t'enviarem la informació necessària per col·legiar-te al CEESC. Es pot col·legiar tota aquella persona que tingui…

 

>>Omple aquest formulari i t'enviarem la informació necessària per col·legiar-te al CEESC.

Es pot col·legiar tota aquella persona que tingui el títol de diplomat o graduat en Educació Social, o bé que hagi estat habilitat per qualsevol col·legi d’Educació Social de l’Estat espanyol.

Posted 1 year agoby sonicodi

Quant costa donar-se d'alta? 

Consulta les quotes col·legials a la pàgina Col·legia’t > Quotes.

Consulta les quotes col·legials a la pàgina Col·legia’t > Quotes.

Posted 1 year agoby sort

Com ho he de fer per modificar les meves dades personals i/o econòmiques?

Omple el formulari de Tràmits i gestions. Un cop rebem la teva petició, t’enviarem un missatge amb el formulari corresponent…

Omple el formulari de Tràmits i gestions.

Un cop rebem la teva petició, t’enviarem un missatge amb el formulari corresponent per actualitzar les teves dades.

Posted 1 year agoby sort

Què he de fer per acollir-me a la quota reduïda per a persones aturades?

Cal que presentar la següent documentació: a) Sol·licitud escrita a la Junta de Govern del CEESC. b) Full d'alta al…

Cal que presentar la següent documentació:

a) Sol·licitud escrita a la Junta de Govern del CEESC.

b) Full d'alta al Servei Català d'Ocupació (SOC) que podràs descarregar-te fàcilment a l’apartat d’Informes de la pàgina web del SOC.

c) Certificat de la Tresoreria de la Seguretat Social amb el resum de cotitzacions, o amb la indicació que no s’ha cotitzat mai (Per poder tramitar-ho truqueu al tel. 901502050 o bé sol·licitant-ho a la web de la Tresoreria)

Envia-la per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquesta documentació s’ha d’actualitzar cada tres mesos. En cas de no actualitzar-la entenem que la teva situació laboral ha canviat i et girarem la quota sense descompte.
 

Posted 1 year agoby sort

Necessito un certificat conforme estic col·legiada al CEESC

Sol·licita'l a través del formulari de Tràmits i gestions. Aquest certificat no té cap cost.

Sol·licita'l a través del formulari de Tràmits i gestions.

Aquest certificat no té cap cost.

Posted 1 year agoby sort

He de fer un pagament al CEESC. Quin és el número de compte corrent?

Pots fer els pagaments a qualsevol d'aquests dos comptes bancaris: Banc Sabadell ES88 0081 0057 3700 0124 3932 Caixa d'Enginyers…

Pots fer els pagaments a qualsevol d'aquests dos comptes bancaris:

  • Banc Sabadell ES88 0081 0057 3700 0124 3932
  • Caixa d'Enginyers ES05 3025 0001 1714 3312 5596
Posted 1 year agoby sort

Ara em jubilo: què puc fer?

Les col·legiades i col·legiats jubilats podeu sol·licitar la quota anual reduïda per a perceptors sense exercici professional. Pots consultar l’import…

Les col·legiades i col·legiats jubilats podeu sol·licitar la quota anual reduïda per a perceptors sense exercici professional. Pots consultar l’import de la quota aquí.

Per acollir-te a la quota anual reduïda per jubilació cal que ens enviïs un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i ens facis arribar una còpia de la resolució de la Seguretat Social.

El Col·lectiu Sèniors del CEESC està format per col·legiades i col·legiats de més de 60 anys (estiguin o no en actiu) i té l’objectiu de transmetre el seu llegat i el seu saber en un espai que permet la reflexió sobre allò viscut en la pràctica professional al llarg de la seva trajectòria laboral. T’animem a participar-hi!

Posted 1 year agoby sort

Com he de fer per demanar un trasllat d’expedient?

Si el teu expedient es troba en un altre Col·legi i vols traslladar-lo al CEESC, posa't en contacte amb el…

Si el teu expedient es troba en un altre Col·legi i vols traslladar-lo al CEESC, posa't en contacte amb el Col·legi d'origen.

En cas que siguis membre del CEESC i vulguis traslladar el teu expedient a un altre Col·legi, omple el formulari de Tràmits i gestions.

En tots dos casos, el trasllat té un cost. Pots trobar aquesta informació a la pàgina de Quotes

Posted 1 year agoby sort

Estic en situació de baixa. Què haig de fer per reincorporar-me al CEESC?

Escriu-nos per correu electrònic a ceesc@ceesc.cat i t’enviarem el formulari d’alta per fer efectiva la teva reincorporació. No cal fer…

Escriu-nos per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i t’enviarem el formulari d’alta per fer efectiva la teva reincorporació. No cal fer el procés de sol·licitud d’inscripció.

T’assignarem el mateix número col·legial que tenies quan et vas donar d’alta, ja que és vitalici i intransferible.

Posted 1 year agoby sort

Em vaig habilitar i ara estic de baixa del Col·legi. Haig de donar-me d’alta al CEESC per poder exercir la professió?

Sí. Per poder exercir la professió cal estar donat d’alta al CEESC, ja que l’habilitació per si sola no autoritza…

Sí.

Per poder exercir la professió cal estar donat d’alta al CEESC, ja que l’habilitació per si sola no autoritza l’exercici de la professió d’educació social.

Posted 1 year agoby sort

Puc habilitar-me? Hi ha algun col·legi que faci el procés d’habilitació?

No. Tots els col·legis professionals d'educadores i educadors socials tenen tancat el termini d’acceptació de sol·licituds per a l’habilitació professionals.…

No.

Tots els col·legis professionals d'educadores i educadors socials tenen tancat el termini d’acceptació de sol·licituds per a l’habilitació professionals. El procés d’habilitació va ser un procediment extraordinari que es va donar quan es va crear cada col·legi professional i aquest estava regulat per la llei de creació del col·legi professional.

L’objectiu de l’habilitació era reconèixer la trajectòria professional d'aquelles persones que abans de la creació de la diplomatura universitària exercien aquesta tasca i així poden seguir exercint amb total llibertat i dins d'una professió col·legiada, amb la capacitació legal que el Col·legi els atorga.

L'habilitació no homologa cap tipus d'estudi universitari, únicament i exclusivament reconeix la qualificació per a l'exercici de la professió.

Hi ha més informació aquí.

Posted 1 year agoby sort

Vull donar-me de baixa. Com ho he de fer?

Cal que ens enviïs un missatge de correu electrònic a ceesc@ceesc.cat i et facilitarem el formulari que has d’omplir i…

Cal que ens enviïs un missatge de correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i et facilitarem el formulari que has d’omplir i signar. En cas que disposis del carnet de col·legiada o col·legiat, cal que el retornis, ja sigui per correu postal o presencialment a la seu social del CEESC o qualsevol de les seves delegacions.

La baixa s’ha de comunicar abans del dia 20 de cada mes. En cas que la quota ja estigui pagada, la baixa serà efectiva al final del període pagat.

En cas que et donis de baixa i tinguis un rebut pendent de pagament, en el moment que tornis a formar part del CEESC hauràs de pagar el deute pendent amb interessos legals meritats.

Posted 1 year agoby sort

Necessito un certificat i estic donada de baixa del CEESC

Sol·licita'l a través del formulari de Tràmits i gestions. Aquest certificat té un cost, ja que no formes part del…

Sol·licita'l a través del formulari de Tràmits i gestions.

Aquest certificat té un cost, ja que no formes part del CEESC.

Posted 1 year agoby sort