Serveis del CEESC

Soc col·legiada i vull trobar feina. Quins serveis té el CEESC per ajudar-me a trobar-ne?

El CEESC posa a la teva disposició diversos serveis: Borsa de treball (pots consultar les ofertes de treball a la…

El CEESC posa a la teva disposició diversos serveis:

Posted 1 year agoby sort

Em vull donar de baixa de Quaderns d'Educació Social. Com ho de fer?

Per tal de donar-te baixa de Quaderns, omple aquest formulari entre l'1 de gener i el 28 de febrer i…

Per tal de donar-te baixa de Quaderns, omple aquest formulari entre l'1 de gener i el 28 de febrer i et retornarem l'import que ja hagis pagat i et donarem de baixa dels Quaderns de l'any en curs.

Si ho fas a partir de l'1 de març, et donarem de baixa dels Quaderns de l'any vinent.

Posted 5 months agoby sort

He perdut les contrasenyes per accedir a la borsa de treball. Com ho he fer?

Les contrasenyes per accedir a la borsa de treball són el teu número col·legial i el teu número de DNI…

Les contrasenyes per accedir a la borsa de treball són el teu número col·legial i el teu número de DNI (prova amb la lletra majúscula i, si no funcionés, sense la lletra). En cas que no puguis entrar-hi envia un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Posted 1 year agoby sort

Com puc saber quan sortiran oposicions?

El servei de borsa de treball del CEESC recull totes les oposicions convocades per les diverses administracions públiques i publicades…

El servei de borsa de treball del CEESC recull totes les oposicions convocades per les diverses administracions públiques i publicades en els diversos butlletins oficials.

Pots consultar les ofertes a la borsa de treball i subscriure’t al butlletí d’aquest servei. Els divendres rebràs un missatge amb les novetats del servei (cada sis mesos cal renovar la subscripció al butlletí).

Posted 1 year agoby sort

Per treballar com educadora o educador socials haig de tenir contractada una assegurança de responsabilitat civil?

Sí. D’acord amb el que estableix l’article 9 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l'exercici de professions…

Sí.

D’acord amb el que estableix l’article 9 de la Llei 7/2006, de 31 de maig, de l'exercici de professions titulades i dels col·legis professionals, “els i les professionals amb titulació tenen el deure de cobrir mitjançant una assegurança o garantia equivalent els riscos de responsabilitat en què puguin incórrer a causa de l’exercici de llur professió”.

Totes les col·legiades i col·legiats teniu contractada l’assegurança de responsabilitat civil i està inclosa dins de la quota col·legial. Podeu consultar les característiques d’aquesta assegurança aquí.

Posted 1 year agoby sort

Tinc un dubte legal. El CEESC té servei jurídic?

Sí. El CEESC té un servei jurídic, exclusiu per als professionals col·legiats, que dona resposta a qualsevol matèria dels diferents…

Sí.

El CEESC té un servei jurídic, exclusiu per als professionals col·legiats, que dona resposta a qualsevol matèria dels diferents àmbits del dret. Pots fer arribar la teva consulta a través del formulari d'assessorament jurídic.

Posted 1 year agoby sort

Quins altres serveis té el CEESC?

El CEESC compta amb un ampli ventall de serveis que donen resposta a les necessitats dels i les professionals col·legiats.…

El CEESC compta amb un ampli ventall de serveis que donen resposta a les necessitats dels i les professionals col·legiats.

>>Serveis del CEESC.

Posted 1 year agoby sort

Hi ha serveis amb descompte per formar part del CEESC?

El CEESC té signats convenis amb empreses i entitats per tal d’oferir-vos serveis amb descomptes exclusius per als seus membres.…

El CEESC té signats convenis amb empreses i entitats per tal d’oferir-vos serveis amb descomptes exclusius per als seus membres.

>> Pots consultar la llista de serveis i descomptes aquí.

Posted 1 year agoby sort

Necessito compulsar un document i recordo que quan em vaig col·legiar el CEESC em va compulsar el títol. Oferiu aquest servei?

El CEESC només compulsa els documents interns de treball. La compulsa del CEESC només té validesa interna i no compulsem…

El CEESC només compulsa els documents interns de treball. La compulsa del CEESC només té validesa interna i no compulsem documents que s’adrecen a altres administracions o empreses.

Posted 1 year agoby sort

Gestiono una entitat o una administració i vull contractar un professional de l’educació social. El CEESC té borsa de treball?

Sí. Les empreses, les entitats del Tercer Sector Social i les administracions tenen a la seva disposició el servei de…

Sí.

Les empreses, les entitats del Tercer Sector Social i les administracions tenen a la seva disposició el servei de Borsa de Treball del CEESC per publicar de forma gratuïta les ofertes de feina adreçades als professionals de l’educació social.

Si no heu publicat cap oferta laboral, en primer lloc, cal que us hi doneu d’alta com a entitat, a través d’aquest enllaç. Un cop nosaltres rebem la teva petició, us enviarem un correu electrònic amb les dades d’accés per introduir-hi l’oferta de treball.

Posted 1 year agoby sort

Com a entitat, com puc posar una oferta al servei de Borsa de Treball del CEESC?

En primer lloc, cal registrar l’entitat, l’empresa o l’administració que ofereix el lloc de feina. Un cop l'hagueu registrada, rebreu…

En primer lloc, cal registrar l’entitat, l’empresa o l’administració que ofereix el lloc de feina. Un cop l'hagueu registrada, rebreu un missatge de correu electrònic amb les contrasenyes per poder accedir-hi.

El següent pas és publicar-hi l’oferta. Us recomanem que ompliu tots els camps del formulari per tal que els professionals de l’educació social puguin valorar la vostra oferta i presentar la seva candidatura.

El servei de borsa de treball és un servei gratuït per a totes les entitats, empreses o administracions que ofereixen llocs de treball adreçats als professionals de l’educació social.

>>Borsa de treball del CEESC

Posted 1 year agoby sort

La meva entitat ja està registrada al servei de Borsa de Treball del CEESC però no recordo les contrasenyes d’accés. Com les puc recuperar?

Envieu un missatge de correu electrònic a sop@ceesc.cat indicant el nom de l’entitat. Un cop rebem la comunicació, us enviarem…

Envieu un missatge de correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom de l’entitat. Un cop rebem la comunicació, us enviarem un missatge amb les dades d’accés.

Posted 1 year agoby sort

Com a entitat, m’agradaria que el CEESC fes difusió de les activitats que organitzem (cursos, xerrades, jornades, congressos, etc.)

Ompliu aquest formulari per tal que puguem incloure les activitats de la vostra entitat a la secció Activitats d'altres entitats…

Ompliu aquest formulari per tal que puguem incloure les activitats de la vostra entitat a la secció Activitats d'altres entitats de la nostra web. Una selecció de les novetats apareixeran, també, al Butlletí setmanal del CEESC.

Posted 1 year agoby sort