CURS ON LINE: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local (20a edició)

CURS ON LINE: Taller sobre les proves pràctiques en un procés de selecció a l’administració local (20a edició)

Durada: 20 hores.
Dates: del 14 de juny al 5 de juliol de 2024, sessions sincròniques, de 16.30 h a 18.30 h
Lloc: Aula virtual del CEESC

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

Els educadors i les educadores socials tenen la possibilitat d’optar a una plaça i/o lloc de treball a l’administració pública local per exercir la seva professió a l’àmbit dels serveis socials bàsics (concretament als serveis bàsics d’atenció social). Per accedir a treballar a l’administració pública s’han de passar una sèrie de proves de coneixements, teòrics i pràctics, i mèrits.

Des del CEESC oferim, també, la formació “Com preparar-se per a un procés de selecció a l’administració local?”, que combina explicacions jurídiques del procés de selecció a l’administració local (contextualització, definició de conceptes, explicació de les bases…) i tècniques (tipus de proves i elements i estratègies per a defensar les diferents proves).

En aquest cas, us proposem una formació totalment pràctica que se centra a treballar només la preparació de les proves tècniques relacionades directament amb la pràctica professional, és a dir, els casos pràctics (que poden ser en format de cas ordinari, petició d’elaboració d’un projecte o un informe social).

Es proposa als educadors i les educadores socials un espai compartit per practicar a fons aquest tipus de proves. Pensem que el taller pot ser una bona manera d’acompanyar els professionals en aquest procés dur i intens, i ajudar a encarar l’estudi i les proves amb més confiança.

Objectius:

  • Conèixer el funcionament de les proves pràctiques en un procés de selecció (casos, projectes i informes socials).
  • Aproximar-se al contingut i al temari a estudiar.
  • Aprendre elements i estratègies bàsiques per a la defensa de les proves pràctiques.
  • Conèixer diferents fonts bibliogràfiques per preparar-se les proves pràctiques.
  • Fer pràctiques de les diverses proves.

Calendari de sessions, de 16.30 a 18.30 h.

  • 17 de juny
  • 19 de juny
  • 26 de juny
  • 1 de juliol
  • 3 de juliol
  • 5 de juliol

Descarregueu-vos la fitxa completa del curs (inclou calendari de sessions).

A càrrec de: Núria Ferrer i Santanach, educadora social (col·legiada 8446), pedagoga (col·legiada 948). Màster en models i estratègies d’acció social i educativa en la infància i adolescència, i doctorat en Educació; amb 14 anys d’experiència en l’àmbit dels serveis socials locals. Membre actiu del CEESC des de fa vuit anys i col·laboradora de l’Escola d’Administració Pública durant nou anys. Actualment, treballa de formadora, coach i consultora, i de professora associada a la Universitat de Girona (estudis d’Educació Social i Pedagogia).

Inscriu-t'hi en aquest enllaç.

 

Potser et pot interessar:


Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

Descomptes

  • La segona formació i següents que realitzis en el mateix any, tindran un 15% de descompte.
  • Les entitats que inscriguin 5 persones o més tindran un 10% de descompte.
  • Si ets membre d'un col·lectiu professional del CEESC, tindràs un 5% de descompte.
  • Si estàs estudiant el Grau d'Educació Social en qualsevol universitat catalana (UAB, UB, UdG, UdL, UNED, UOC, URL, URV i Uvic) pots fer el tràmit gratuït per fer-te amic del CEESC i gaudir del descompte per a persones col·legiades.
  • Si ets col·legiat/ada d'algun altre col·legi professional d'Educació Social de l'estat o d'un col·legi que pertanyi a l'Associació Intercol·legial Catalana, gaudiràs del preu per a persones col·legiades del CEESC.
  • Si ets membre d'una d'aquestes entitats, gaudiràs del preu per a persones col·legiades del CEESC.

Aquests descomptes no són acumulables.

Si vols acollir-te a un d’aquests descomptes, no facis el pagament ara i envia un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Et respondrem amb la quantitat que has de pagar i el mètode de pagament.

Termes i condicions d’inscripció i pagament a activitats formatives.

En conveni amb:

Informació bàsica

Inici de l'activitat 14-06-2024 16:00
Finalització de l'activitat 05-07-2024 18:00
Col·legiats/ades i/o amics/gues del CEESC: 75 €
No col·legiats/ades: 150 €
Persones aturades i/o pensionistes 110 € (cal presentar documentació acreditativa)
Localització En línia