Aquest menysteniment incideix negativament en la qualitat de l’atenció i la garantia dels drets de la ciutadania
El 5è CSSBE es consolida com un esdeveniment clau en el sector
Accepta la política de privacitat del CEESC

Volem la incorporació institucional i plena de les educadores i els educadors socials als centres educatius de caràcter públic.

L'objectiu del Col·lectiu d'Educació Social i Escola és la incorporació institucional i plena de les educadores i els educadors socials als centres educatius de caràcter públic.

L'any 2018 el Col·lectiu va iniciar la campanya #SumemalEScola per aconseguir la incorporació dels educadors i les educadores a les escoles, el Manifest de la qual va ser signat per més de 3.000 persones. El curs 2020/21 va ser el primer en què, oficialment, s’incorporava aquesta figura professional a centres educatius de titularitat pública a Catalunya, amb 75 professionals ubicats en centres declarats d’alta complexitat.

El Col·lectiu continua treballant per tal que la incorporació d'aquesta figura professional als centres educatius deixi de ser anecdòtica i que no estigui restringida a l'alta complexitat.

Si vols formar part del Col·lectiu i treballar per a la incorporació dels educadors i les educadores socials a les escoles, omple aquest formulari.

DOCUMENTACIÓ D'INTERÈS

CEESC

Altres

Articles relacionats al blog del CEESC:

>>Vídeo de la xerrada a la Jornada Camins i Perspectives (2022)

A la Jornada #PerspectivES18 vam preguntar a l'Elisabeth Arpal i la Montse Sánchez, membres del Col·lectiu, pels reptes de futur d'aquest àmbit: