IACTA, Cooperativa d’assessorament jurídic i de transformació social, ofereix el servei d’assessorament legal als col·legiats i col·legiades del CEESC.

Aquest servei comprèn la facilitació d’informació legal, doctrinal i jurisprudencial a través de qualsevol via, ja sigui a través de correu electrònic, telèfon, fax, videoconferència o presencialment.

La primera consulta és gratuïta i les matèries a consultar poden ser dels diferents àmbits del dret sense restricció (civil i familiar; estrangeria; laboral i seguretat social i penal)

Mecanismes de recepció de consultes:

Per evitar inconvenients en la comunicació amb les persones col·legiades, recomanem que la consulta sigui enviada mitjançant el formulari que trobareu al final de la pàgina. Si la consulta és de vital urgència podeu trucar al número 936 116 283, on se li donarà atenció immediata.

Cal que us identifiqueu com a col·legiades i col·legiats del CEESC. Aquest servei és exclusiu per a membres del CEESC. No s'atenen consultes de professionals que no formen part del CEESC.

El temps estimat per a resoldre les consultes és aproximadament de 3 a 5 dies, depenent de la seva complexitat.

 

Formulari de contacte amb IACTA

T’informem que les teves dades seran tractades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta. El responsable del tractament és el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC). La base jurídica que legitima el tractament és el consentiment atorgat per part de la persona interessada.

Així mateix, per exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació, pots dirigir un escrit presencialment o per correu postal al carrer Aragó 141-143, planta 4a, 08015, Barcelona o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per a més informació, pots consultar la nostra Política de Privacitat.

 

Dades de contacte

Diputació 320, 4C
08009 Barcelona
936 116 283
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
http://iacta.coop

Presentació de IACTA als membres del CEESC

Durant el mes d'agost, el servei de IACTA es manté actiu.