El Servei d’Orientació Personalitzat (SOP) vol contribuir a la millora de les possibilitats d’ocupació de les persones, facilitar un major coneixement del mercat laboral i permetre avaluar si es disposa de tot allò que el mercat demana per accedir a la feina, i què pot fer cadascú per augmentar les possibilitats d'aconseguir-la.

Si necessites una orientació, cal que omplis el formulari que trobaràs a sota. Un cop rebem la teva petició, ens posarem en contacte amb tu per tal d’establir el dia de l’entrevista que té una durada de mitja hora.

En cas que no et puguis desplaçar, atenem consultes per correu electrònic, xat o videoconferència, dins de la data marcada.

El SOP és un servei gratuït per a col·legiats i col·legiades i té un cost de 50 € per a persones no col·legiades.

Durant el mes d'agost no hi haurà servei.

T’informem que les teves dades seran tractades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta. El responsable del tractament és el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC). La base jurídica que legitima el tractament és el consentiment atorgat per part de la persona interessada.

Així mateix, per exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat i limitació, pots dirigir un escrit presencialment o per correu postal al carrer Aragó 141-143, planta 4a, 08015, Barcelona o a l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Per a més informació, pots consultar la nostra Política de Privacitat.