Estàs especialitzat/ada en algun camp i creus que pot ser d’interès de les educadores i els educadors socials? Vols col·laborar amb nosaltres impartint formació? Fas supervisió a professionals?

El CEESC posa al teu abast diverses opcions per poder fer-ho.

Borsa de formadors i formadores del CEESC

Si tens coneixements en una àrea específica, bones habilitats com a docent i una proposta de formació, entra a formar part de la Borsa de formadores i formadors del CEESC.

Com fer-ho?

La teva proposta serà estudiada per la Comissió de Formació del CEESC.

Si la proposta s'accepta, es valorarà que s'adeqüi als criteris i objectius del Col·legi pel que fa a Formació. Si és així, la proposta passarà a formar part de la Formació pròpia del CEESC i es gestionarà des de l’equip tècnic del Col·legi i seguirà els criteris i normatives propis.

La proposta no s'acceptarà si es considera que no respon als interessos i necessitats de les educadores i els educadors socials.


Borsa de supervisors i supervisores del CEESC

Si tens coneixements i experiència en la supervisió de professionals i/o equips, entra a formar part de la Borsa de supervisors i supervisores del CEESC.

Per fer-ho, omple aquest formulari i et contactarem en cas que hi hagi alguna demanda de la teva especialització.


Porta a terme la teva proposta de Càpsula o activitat

Si tens una proposta concreta d'activitat, fes-nos-la arribar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.amb la informació següent:

  • Descripció, objectius i durada.
  • Territori on es proposa.

La proposta serà estudiada per la Comissió de Projectes i Activitats del CEESC.

Si la proposta s'accepta, es valorarà que s'adeqüi als criteris i objectius del Col·legi pel que fa a Projectes i Activitats. Si és així, la proposta es gestionarà des de l’equip tècnic del Col·legi i seguirà els criteris i normatives propis.

La proposta no s'acceptarà si es considera que no respon als interessos i necessitats de les educadores i els educadors socials.