El CEESC, en col·laboració amb el Centre de Mediació i Dret Privat de Catalunya, col·labora en la difusió i el coneixement de la Mediació. Per aquest objectiu, forma part de la xarxa de Serveis d'Informació Mediadora i ofereix un espai gratuït per atendre a la ciutadania en general.

La missió del servei és la d’informar sobre tot allò que significa una mediació: el funcionament, els principis que regeixen el procés, els professionals, els costos, els avantatges vers un procés judicial, el paper protagonista de les parts...


A QUI VA DIRIGIT ?

El Servei d’Informació Mediadora es dirigeix a la ciutadania en general. Està destinat a atendre a tothom que, ja sigui derivat d’un procés judicial o bé per pròpia iniciativa, necessiti informació sobre el procés de mediació: Què és? Com funciona? Com es duu a terme? Quants diners em costarà?


QUAN ENS POT SER ÚTIL AQUEST SERVEI ?

Sempre que es necessiti informació sobre què et pot aportar un procés de mediació, en qualsevol situació de conflicte, ja sigui familiar, veïnal, comunitari... ja sigui per decisió individual, o bé per derivació judicial, i ja sigui per interès d’una sola part o bé de totes les parts que integren el conflicte.
Des del SIM t’atendrem i t’oferirem informació, orientació  sobre el procés, les seves característiques i la possibilitat de dur a terme la mediació en cada cas.

COM CONTACTAR-HI

Adreçar-se telefònicament a: 934 521 008
Per correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Amplia la informació del Servei d’Informació Mediadora (SIM)

 

Amb la col·laboració de: