Acte de presentació Intercol·legial de Professionals Joves

Acte de presentació Intercol·legial de Professionals Joves

Data: Dimecres 3 d'abril 2024, a les 19.0 h.
Lloc: Seu Intercol·legial. Seu ICAB. Mallorca, 283, Barcelona.

 

L'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) acollirà la presentació de la Intercol·legial Jove, una iniciativa que reuneix a representants de més de cent col·legis professionals amb l'objectiu de potenciar la presència dels joves a la societat i fomentar la cooperació entre els professionals.

L'educadora social col·legiada i membre de la Junta delegada del Camp de Tarragona, Laura Balcells, representarà el CEESC en la Intercol·legial Jove.

Aquest vol ser és un espai des d'on es pretén establir un nou espai de debat, reflexió i lideratge jove professional, que permeti generar iniciatives de mirada transversal i que enforteixin la presència en la societat dels i de les joves professionals com a col·lectiu amb veu pròpia. 

En aquest sentit, alguns dels seus objectius són la visibilitació i promoció dels joves, el foment del debat de les idees i l'establiment de ponts de col·laboració entre joves professionals.  

Programa de l'acte:

18.30 h    Arribada dels representants joves que conformen la Intercol·legial Jove per tal de fer la fotografia de família

18.45 h    Recepció dels assistents

19.00 h    Inici de l’acte:

19.05 h    Benvinguda a l’Acte de l’Il·lm. Sr. Jesús Sánchez García, Degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i President de la Intercol·legial.

19.10 h    Parlament a càrrec de l’Il·lma. Sra. Maria Eugènia Gay, Segona Tinenta d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona.

19.20 h    Inauguració de l’acte a càrrec del Sr. Alexander Salvador Cerqueda, president de la Intercol·legial.Jove, que farà la presentació de la iniciativa.

19.25 h    S’iniciarà el diàleg titulat “Futur dels Joves en els col·legis professionals”:

Sra. Rita Gimenez (Vicepresidenta Intercol·legial Jove i representant jove del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya).
Sr. Jaume Pla (Vicepresident Intercol·legial Jove i representant jove del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya).
Sr. Abraham Orriols (Vicepresident Intercol·legial Jove i representant jove del Col·legi de Periodistes de Catalunya).
Sra. Maria Ollé (Vocal Intercol·legial Jove i representant jove del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya).

Moderat pel Sr. Alexander Salvador

20.05 h    Cloenda a càrrec de l’Hble. Sr. Carles Campuzano, Conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

20.15 h    Finalització de l’acte i inici del Cocktail

21.00 h    Comiat


La inscripció gratuïta a l'acte s'ha de fer mitjançant e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

--

Espais de representació del CEESC.

Informació bàsica

Inici de l'activitat 03-04-2024 19:00
Localització Barcelona