CÀPSULA SÈNIORS: Visita guiada a l'exposició "Tros de dona"

CÀPSULA SÈNIORS: Visita guiada a l'exposició "Tros de dona"

Data: Dissabte, 18 de novembre, a les 11.30 h.
Lloc: Museu de la Vida Rural, l’Espluga de Francolí.

ACTIVITAT CANCEL·LADA

El col·lectiu Sèniors del CEESC organitza una visita guiada a l'exposició temporal Tros de dona i al Museu de la Vida Rural a l’Espluga de Francolí.

El Museu ens dona l’oportunitat de formar part de la cultura de la memòria, la reflexió i la transformació sostenible del món rural, on a través de l’exposició temporal Tros de dona veurem reflectit el paper de la dona al llarg de la història en el món rural. Les tasques diàries realitzades per les dones queden invisibilitzades als ulls de la nostra societat; tot i això, fan possible el sosteniment de la vida que coneixem. Per tant, l’exposició vol aportar una nova mirada a la posició de la dona en la nostra societat, per tal de reconèixer i donar valor al seu paper en les tasques educatives, socials, sanitàries,etc.

Aquesta activitat, oberta per a tothom, pot ser de gran interès per a tots els educadors i educadores socials involucrats en el paper de la dona com a figura educativa i social, d’aquesta manera podrem veure tot el treball social que s’ha anat fent des del passat. Les dones han estat les pioneres en la realització de tasques socials molt abans de l’existència de la nostra professió. A través del coneixement de la història, aquesta exposició ens apropa a la cultura i a la vinculació dels educadors i educadores amb l’entorn que ens envolta i ens pot aportar coneixements sobre la sortida que té la nostra professió en el món rural.

Visita guiada a càrrec d'Anna Maria Andevert, historiadora de l’art especialitzada en art contemporani i també comissària de l’exposició del Museu de la Vida Rural Tros de dona.

>>Si ets de les comarques de Barcelona o de l’Ebre: hi ha un cotxe que surt de Tortosa i un altre, de Barcelona amb alguna plaça disponible. Informa-te’n enviant un correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o el telèfon del CEESC 934 521 008. Si vols anar-hi des de Lleida, Tarragona o Girona i tens cotxe, avisa’ns també!

Preu: 4,70 € a pagar directament al Museu (inclou visita guiada a l’exposició i entrada al Museu).


A MÉS...

Si et quedes amb ganes de més cultura, et proposem que et quedis a dinar amb nosaltres a un restaurant de la zona per després gaudir d'una visita guiada el Monestir de Poblet (l'entrada es pagarà in situ).

>>Si t'interessa participar en les activitats proposades després de la visita, contacta amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon del CEESC 934 521 008.

---

Amb el suport de:

 

Informació bàsica

Inici de l'activitat 18-11-2023 11:30
Localització Camp de Tarragona