5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats

Data: 27 i 28 de maig de 2024.
Lloc: Teatre Lliure de Montjuïc. Pg. Santa Madrona, 40-46. Barcelona.

Sota el lema “NAVEGAR (avançant) en els marges de la intervenció social", el Congrés vol oferir una mirada àmplia del treball amb la comunitat i interprofessional donant espai a la metodologia, al procés i a l’avaluació, tant en la intervenció com en el treball entre serveis bàsics i especialitzats.

L’objectiu és recuperar la mirada crítica per part dels professionals del propi sistema. Vol ser un Congrés que interpel·li els professionals amb la reflexió entorn dels conceptes de relació i atenció. Per fer-ho, es comptarà amb persones expertes que situïn cadascun dels temes en clau de present i apuntin perspectives de futur.

Des dels diferents Comitès s’està acabant de tancar un programa atractiu, interessant i que ofereixi els punts de vista de les quatre professions implicades. Un programa que permeti obrir i pensar en noves maneres de transitar pels marges de la intervenció social.

La nova web i imatge del Congrés es van presentar el passat 26 de març, dia en que també es van obrir les inscripcions, que estaran obertes fins al dilluns, 20 de maig, o bé quan s’arribi a 550 congressistes.

Si teniu pensat venir, tingueu present que a l’hora de fer la inscripció podreu escollir els espais on voleu assistir (el programa el trobareu a la web del Congrés). Alguns espais tenen les places limitades i els anirem tancant en funció de l'ordre d'arribada de les inscripcions, així que us aconsellem que no espereu a l’últim moment.

Les persones col·legiades al CEESC o a qualsevol dels 4 col·legis organitzadors compteu amb un preu reduït, com també si sou estudiants, esteu a l’atur o gaudiu de la jubilació.

>>Formulari d'inscripcions al 5è CSSBE

Si voleu estar al dia de totes les informacions que apareguin del Congrés i voleu ser de les primeres persones a inscriure-us-hi, podeu subscriure-us al Butlletí d’informació omplint aquest formulari.

Informació bàsica

Inici de l'activitat 27-05-2024 9:00
Finalització de l'activitat 28-05-2024 20:00
Localització Barcelona